SJELDENT SYN: Gjennom bilvinduet fikk vi se Kate glitre i tiara. Foto: All Over
SJELDENT SYN: Gjennom bilvinduet fikk vi se Kate glitre i tiara. Foto: All OverVis mer

Kate skuffet folket

De fremmøtte må gå skuffet hjem, da hertuginne Kate gjorde comeback i tiara.

SEOGHØR.NO: Ikke siden det storslåtte bryllupet 29.april 2011 har hertuginne Kate brukt tiara før hun i går bestemte seg for å skinne på ekte kongelig vis igjen!

SAMMEN PÅ JOBB: Kate og William ble kjørt til mottakelsen på Buckingham Palace i en Bentley Foto: Jesal / Tanna / Splash News/ All
SAMMEN PÅ JOBB: Kate og William ble kjørt til mottakelsen på Buckingham Palace i en Bentley Foto: Jesal / Tanna / Splash News/ All Vis mer

Men i motsetning til bryllupet, hvor det var lagt opp til fotografering gjennom hele dagen, fikk ikke folket gleden av å oppleve Kate med tiara på nært hold denne gangen.

Man kunne bare så vidt se den glitre gjennom bilvinduet, da hun sammen med prins William ble kjørt inn til diplomatmottakelsen på Buckingham Palace tirsdag kveld denne uken.

Hennes vakre mørke lokker var delvis satt opp for at vise frem de vakre diamantene på beste vis - og flere britiske medier var fra seg av begeistring.

- Hun så mer kongelig ut enn noensinne, skriver velkjente Daily Mail.

Kensington Palace bekrefter at tiaraen har tilhørt prinsesse Margaret - og Kate toppet det hele med en skreddersydd kjole fra Alexander McQueen. Det samme motehuset som sto bak hennes flotte brudekjole.

LES OGSÅ: Prins Harrys rådyre samtale med kjæresten