- Kate skjulte magen hele tiden

Ryktene om at en kongelig baby er på vei har aldri vært sterkere.

GRAVID? Hertuginne Kate gjorde hva hun kunne for å skjule magen da hun og William viste seg for offentligheten tirsdag denne uka. Foto: All over press
GRAVID? Hertuginne Kate gjorde hva hun kunne for å skjule magen da hun og William viste seg for offentligheten tirsdag denne uka. Foto: All over press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Spekulasjonene om at hertuginne Kate (29) er gravid har pågått en god stund. Nå er ryktene sterkere enn noensinne, skriver US Magazine.

Da det lykkelige paret tirsdag dukket opp på en Gary Barlow-konsert for prins Charles' veldedighetsorganisasjon, så 29-åringen strålende ut i en kjole fra Zara til under 600 kroner. På seg hadde hun også sorte tights og en blazer fra Ralph Lauren.

Men det var ikke antrekket hennes som vakte størst oppsikt denne kvelden.

Hertuginnen gjorde nemlig svært lite for å tilbakevise ryktene om at hun er gravid, der hun poserte sammen med William, Prince Charles og Camilla Parker-Bowles ved Royal Albert Hall. Den vakre brunetten prøvde nemlig konstant å dekke til magen sin, noe som bare fører til at spekulasjonene får ny næring.

Graviditetsryktene startet da Kate nektet å spise peanøttproduktene hun fikk servert under et besøk hun og William gjorde i Danmark i november - under en UNICEF-tilstelning. Dette selv om Middleton ikke er allergisk for nettopp peanøtter.

Årsaken til at dette satte ryktene i sving er at gravide kvinner av enkelte blir frarådet å innta peanøttprodukter for å hindre eventuelle allergier hos barnet.

I november skrev nettstedet ShowbizSpy.com at 29-åringen var gravid i sin sjette uke. In Touch Weekly skrev den gang også at en anonym kilde, som jobber for det britiske kongehuset, bekrefter nyheten.

- Siden før de overhodet ble gift har det stått klart for William og Kate at de rett etter bryllupet skulle ha barn, fortalte den ikke-navngitte kilden den gang.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slottskilde hevder at Kate er seks uker på vei  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer