Kate og William sin bryllupsreise utsatt

Helikopteret tok med de nygifte bort fra Buckingham Palace, men ikke rett på bryllupsreise...

SVEVER PÅ SKYER: Her forlater helikopteret, med prins William og Catherine om bord, parken bak Buckingham Palace lørdag formiddag. Helikopteret skal bringe de nygifte mot målet for parets bryllupsreise, en destinasjon som fortsatt er ukjent.  Foto: Reuters
SVEVER PÅ SKYER: Her forlater helikopteret, med prins William og Catherine om bord, parken bak Buckingham Palace lørdag formiddag. Helikopteret skal bringe de nygifte mot målet for parets bryllupsreise, en destinasjon som fortsatt er ukjent. Foto: Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO, LONDON OG OSLO: Fredag giftet Storbritannias prins William (28) seg med sin elskede Catherine Middleton (29), som nå er blitt hertuginne av Cambridge.

Se og Hørs hoffreporter Kjell Arne Totland befinner seg i London i forbindelse med bryllupet og rapporterer fra den britiske hovedstaden.

- I engelsk radio melder de nå at et helikopter har tatt av fra parken bak Buckingham Palace, med Kate og William om bord. Helikopterets destinasjon er fortsatt ukjent, fortalte Totland til Seher.no lørdag.

Det viser seg at helikopeteret, som man først trodde skulle frakte de nygifte ut på bryllupreise, heller har fløyet paret til et ukjent sted hjemme i Storbritannia.

«Hertugen og hertuginnen av Cambridge har valgt å ikke dra på bryllupsreise med det samme. I stedet, etter å ha tilbragt helgen privat i Storbritannia, vil hertugen returnere til sin jobb som søke- og redningspilot neste uke» heter det i en pressemlding fra Buckingham Palace ifølge People.

Hoffreporter Totland har tidligere spekulert i om bryllupsreisens mål kan være Jordan, da bruden tilbragte to og et halvt år av sin barndom i hovedstaden Amman.

Ifølge SkyNews vil paret være bortreist på den kommende bryllupsreisen i to uker. Det er så lenge prins William skal ha fått fri fra jobben som helikopterpilot i The Royal Airforce. Brudgommen skal angivelig ikke engang ha fortalt sin brud hvor bryllupsferden går.

Også Buckingham Palace holder svært tett om både tid og sted for bryllupsreisen, for å sikre medieyndlingene så mye privatliv som mulig.
 
«Både destinasjonen for parets private helg og deres kommende bryllupsreise, som vil være utenlands, vil ikke bli avslørt på forhånd» heter det videre i pressemeldingen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hvor ble det av tungekysset? Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer