Kate og William overrasket fansen utenfor fødestua

Publikum utenfor sykehuset trodde ikke sine egne øyne, da de så hva som dukket opp.

SENDTE KAFFE OG KAKER: Da hertuginne Kate og prins William fikk høre om den trofaste fansen som i flere dager har ventet på baby nummer to utenfor The Lindo Wing, sendte Kensington Palace dem kaffe og bakevarer. Foto: NTB Scanpix
SENDTE KAFFE OG KAKER: Da hertuginne Kate og prins William fikk høre om den trofaste fansen som i flere dager har ventet på baby nummer to utenfor The Lindo Wing, sendte Kensington Palace dem kaffe og bakevarer. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Britene elsker sitt kongehus, og noen mer enn andre.

Utenfor St. Marys Hospital i London, hvor alt nå er klart for hertuginne Kates (33) fødsel, har kongelige fans forlengst innkvartert seg på fortauet.

Kledd i hatter og dresser og Union Jack-flagg har en stor gjeng med royalister teltet i dagevis. De håper å få et glimt av de kongelige når de ankommer sykehuset, og når de kommer ut på trappa med den nyfødte etter fødselen.

Nedenfor kan du se de elleville bildene fra St. Marys Hospital i London!

Den trofaste fansen har fått stor oppmerksomhet i britiske medier, og nå har Kate og William overrasket dem med frokost, ifølge Daily Mail.

Gave med rosa bånd

Hertugparet sendte et bud med flere esker med søtsaker til fansen, slik at ventetiden skulle bli litt kortere - også for de som venter utenfor sykehuset.

Eskene med frokostgaven var pakket inn med knall rosa gavebånd, noe som kanskje kan tyde på at prins George (21 mnd) blir storebror til en liten jente...

Den britiske storavisen Daily Mail har vært i kontakt med Kensington Palace, som bekrefter at gaven ble sendt på initiativ fra hertuginne Kate og prins William (32).

Se video av folkemengden som venter på Kates fødsel:

Det er innført strenge restriksjoner på parkering utenfor sykehuset. Onsdag formiddag meldte The Press Association's Royal Reporters på Twitter at parkeringsrestriksjonen er blitt utvidet med hele fem dager.

LES OGSÅ: Kan bli tidenes bryllupsdag for Kate og William

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer