LYKKEN BRAST: Britiske prins William så ut til å ha funnet kvinnen i sitt liv, men nå er eventyret over. Foto: Scanpix
LYKKEN BRAST: Britiske prins William så ut til å ha funnet kvinnen i sitt liv, men nå er eventyret over. Foto: ScanpixVis mer

Kate og William = slutt

England er lamslåtte - forholdet mellom prins William og Kate Middleton skal i følge britisk presse være over.

Prinsen er singel!

SEHER.NO: Hele verden trodde Prins William (24) hadde funnet sitt livs kjærlighet i Kate Middleton (25), og at paret skulle gifte seg i juli neste år. Nå skal forholdet ha tatt slutt fordi William bruker for mye til på soldatlivet, melder The Sun.

Forrige måned så paret svært lykkelige ut på skitur i Sveits, i tett omfavnelse. Allikevel skal paret ha fått problemer da prinsen gikk på den kongelige militærskolen i Sanhurst i fjor vinter.

Venner forteller nå at William, som nå har fått graden offiser i militærkompaniet ”Blues and Royals”, har valgt å vie seg til et liv som soldat, skriver den britiske avisen.


Han skal ha foretrukket å drikke øl med sine militærkamerater enn å kjøre tilbake til London for å være sammen med Kate.

Forrige måned kom også nyheten om at William danset tett med PR-jenta Tess Shepard (22) da han var på byen med kameratene i London. Arveprinsen skal så ha kysset henne. Nyheten skal ha gjort Kate svært opprørt.

Forholdet skal ha vært i fritt fall da han begynte på et ”tanks”-lederkurs på en militærskole i Dorset 16. mars, hvor han er fra mandag til fredag hver eneste uke i to og en halv måned.

- Når det gjelder Kate, har ikke William gitt henne nok oppmerksomhet. Hun sitter fast i London mens han lever et offiserliv i Dorset. På universitetet levde de sammen. Nå, nesten tre år etter, er de heldige hvis de ser hverandre en gang i uken, sier en nær venn ifølge The Sun.

Prinsen skal også ha følt seg for ung til å gifte seg, skriver avisen.


Kate og William møtte hverandre på St. Andrews University i 2001. De var sammen i nesten fem år.