Det britiske kongehuset:

- Kate og Pippa vil være gravide samtidig

Det kan bli dobbel babylykke før søstrene.

DOBBEL BABYLYKKE?: Ifølge det amerikanske nettstedet US Weekly planlegger søstrene Kate og Pippa Middleton barn i samme periode. Foto: Cathal McNaughton / NTB scanpix
DOBBEL BABYLYKKE?: Ifølge det amerikanske nettstedet US Weekly planlegger søstrene Kate og Pippa Middleton barn i samme periode. Foto: Cathal McNaughton / NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Catherine Elizabeth «Kate» Middleton (35) lever det lykkelige familielivet sammen med ektemannen prins William (35) og de små sjarmtrollene prins George (4) og prinsesse Charlotte (2).

Ifølge US Magazine har hun fått blod på tann, og ekteparet skal nå ha begynt å planlegge barn nummer tre.

- De lovte hverandre at de ikke skulle tenke på flere barn før de var mentalt klare og det føltes riktig. Tiden er definitivt inne nå, sier en hemmeligholdt kilde til nettstedet.

FAMILIELYKKE: Hertuginne Kate og prins William sammen med barna George (4) og Charlotte (2). Nå spekuleres det i om paret er klare for barn nummer tre. Foto: NTB scanpix
FAMILIELYKKE: Hertuginne Kate og prins William sammen med barna George (4) og Charlotte (2). Nå spekuleres det i om paret er klare for barn nummer tre. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Vil ha barn samtidig

Kates lillesøster, Pippa Middleton, giftet seg i mai med hedgefond-forvalteren James Matthews (41). Paret har foreløpig ingen barn sammen, men også hun skal ha ønsker om en baby.

Kate og Pippa har et nært forhold, og de to skal ha lenge hatt et ønske om å bære frem barn i samme periode ifølge kilder nære familien.

- Det har lenge vært en drøm for Kate og Pippa å være gravide samtidig, sier en venn av Middleton-familien til US Weekly.

Drømmen kan være enda mer virkelighetsnær ettersom paret nylig annonserte at de flytter inn i Kensington Palace i vest-London. Dermed får en smårolling nok plass å boltre seg på.

Middleton-søstrene har foreløpig ikke kommentert de siste påstandene.

NYGIFT: Pippa Middleton giftet seg med James Matthews i mai. Foto: Kirsty Wigglesworth / NTB scanpix
NYGIFT: Pippa Middleton giftet seg med James Matthews i mai. Foto: Kirsty Wigglesworth / NTB scanpix Vis mer

Stort bryllup

Det skal godt gjøres å toppe hertuginne Kate og prins Williams bryllup i 2011, men i mai forsøkte lillesøster Pippa seg på akkurat det.

Med en eksklusiv gjesteliste, flerfoldige fotografer og verdens øyne følgende med, giftet hun seg med James i St. Marks-kirken i Englefield, Berks.

Pippa bar en nydelig hvit brudekjole av designeren Giles Deacon. I forkant meldte flere nettsteder, deriblant Vogue, at den britiske designeren skal ha blitt observert hjemme hos Pippa for å vise henne forskjellige kjoler.

I brudefølget var det også flere spente barn.

NYGIFT: Pippa Middleton gifter seg med hedgefond-forvalteren James Matthews (41). Her kommer de ut av kirken. Video: AP Vis mer

Barna stjal showet

De to som fikk nesten like mye oppmerksomhet som bruden, var tronarvingen prins George og hans lillesøster prinsesse Charlotte.

Barna til prins William og hertuginne Kate hadde fått oppgaven som ringbærer og blomsterpike i bryllupet.

Før bruden ankom kirken med sin far Michael, stimlet de to prinsebarna sammen i døråpningen sammen med flere andre små venner og slektninger - godt passet på av hertuginne Kate.

Og ansiktsuttrykkene etterlot liten tvil om at dette var en av de mest spennende dagene de har opplevd hittil i sine unge liv.

LES OGSÅ: Prinsesse Sofia og prins Carl Philip har fått en liten baby

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer