<strong>ISFRONT:</strong> De har kapret hver sin prins, men der slutter likhetene mellom Chelsy og Kate. Foto: All Over, Montasje
ISFRONT: De har kapret hver sin prins, men der slutter likhetene mellom Chelsy og Kate. Foto: All Over, Montasje Vis mer

Kate og Chelsy i krig

Begge er prinsesse på prøve. Men William og Harry kan ikke få dem til å bli venner...

Publisert
Sist oppdatert

Kongelig catfight!


Kjærestene til prins William (24) og prins Harry (21) er nesten jevngamle, men det virker som om de to kvinnene er fra hver sin generasjon.


Mens Kate Middleton (24) er en stillferdig og voksen brunette, er Chelsy (20) en partypike, som drikker hardt og kler seg sexy. Og selv om de vet at de burde like hverandre er de ikke venner. Ikke i det hele tatt.


- Kate har prøvd å bli Chelsys venninne, men hun har blitt avvist så mange ganger at hun alt har gitt opp, sier en kongelig  kilde og legger til:


- Hun har invitert Chelsy på shopping i London flere ganger, men blondinen takker alltid nei. Det virker osm hun ikke vil tilbringe et minutt alene med Kate. Trolig synes hun Kate er for kjedelig, hvilket er synd.


- Det er ikke lett å være med de kongelige, uten å være "en av dem", og jentene kunne vært til stor hjelp og støtte for hverandre - hvis de hadde kommet bedre overens.


Forskjellen på dem er lett å se. Kate trives best i pyntelige kjoler, eller stilge bukser og blazer. Chelsy viser frem så mye hud som mulig, og har ellers liten peiling på stil.


Chelsy elsker oppmerksomhet,  mens Kate foretrekker å sitte og se på. Hun mener at Chelsy har dårlig innflytelse på Harry, og at hun oppmuntrer ham til å drikke og feste. Og når William er med så blir han dratt med på fylla også...


Kate har vært sammen med William i fire år, etter å ha møtt ham de de studerte på St. Andrews-universitetet i Skottland. Nå bor begge i London, selv om de ikke har fått flytte sammen ennå.


Chelsy har vært sammen med Harry i to år, men de er ikke så ofte sammen, fordi hun fortsatt studerer i Sør-Afrika.


Men denne uken er hun i London for å tilbringe tid med Harry som er på perm fra militæret. For noen kvelder siden var de på stamstedet Bouijis. På nattklubben satt Harry og Chelsy og heiv nedpå grønne og alkoholsterke shots. Kate dro med seg William på danseguvlet, og ville knapt sitte.


- Kate og Chelsy vekslet knapt et ord. Kate danset og Chelsy drakk. De liker hverandre ikke, sier en venn som var med på festen.


 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer