Kate ofrer seg for William

Trosser allergien sin.

ALT FOR KJÆRLIGHETEN: Hertuginne Kate er allergisk mot hester, men skal ha startet med ridning igjen for å gjøre ektemannen glad.  Foto: FameFlynet
ALT FOR KJÆRLIGHETEN: Hertuginne Kate er allergisk mot hester, men skal ha startet med ridning igjen for å gjøre ektemannen glad. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Prins William (30) har lenge hatt et ønske om å dele favoritthobbyen med sin kone, hertuginne Kate (30).

For prinsen betyr hester og ridning svært mye. Hertuginnen er imidlertid allergisk for nettopp hester, noe som egentlig stoppet henne fra å dele denne lidenskapen med sin kjære.

Nå har hun ombestemt seg, og det til tross for at allergien ikke har blitt bedre. Ifølge nettstedet Opposingviews har hun tatt opp ridningen igjen for å gjøre ektemannen glad.

- William har ønsket at de skal ri sammen. Hester er en stor del av livet hans. Han vokste opp med å se på mamma Diana ri, og han lærte det selv som veldig ung. Han ville elske å dele denne lidenskapen med Kate - og hun vil svært gjerne gjøre ham lykkelig, sier en kilde til nettstedet.

Hertuginnen vet at mange av familieaktivitetene involverer hester og ridning, og gleder seg til å ta mer del i dette fremover.

- Hun ser virkelig frem til å delta i alle familiens aktiviteter som involverer ridning. Hun føler det er verdt det for å føle seg enda mer som en del av familen.  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Gjenforenes med eks-kjærestene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer