Kate Middleton på kurs for å takle depresjoner

- Hun er en ung og sårbar brud.

NERVØS FOR HVA SOM VENTER: Kate Middleton ifølge Daily Mail gå på kurs hos prins Williams tante Sophie for å takle sin kommende hverdag som kongelig hustru. Foto: Reuters
NERVØS FOR HVA SOM VENTER: Kate Middleton ifølge Daily Mail gå på kurs hos prins Williams tante Sophie for å takle sin kommende hverdag som kongelig hustru. Foto: Reuters Vis mer
SEHER.NO: Dronning Elizabeth (84) tar alle forholdsregler for å unngå en framtidig skilsmisse-skandale i kongefamilien, etter at tronarvingen prins William (28) og hans kjæreste Kate Middleton (28) tirsdag kunngjorde at de hadde forlovet seg.

Ifølge Daily Mail har dronningen oppfordret prins Edwards kone Sophie, som også er fra en borgerlig familie, om å lære opp Kate i hva som venter i hennes nye liv.

Et av det viktigste punktene de to skal snakke om, er hvordan man takler å være mye borte fra hverandre.

- Kate er en ung og sårbar brud, og trenger mye hjelp med det. Kongefamilien vil gjøre alt for å unngå at et nytt ekteskap ryker, og de mener Kate flere sårbare punkter. Hun skal ha blitt helt knust da prins William slo opp med henne i 2007, sier en kilde nær kongefamilien til avisen Daily Mail.


Prins Williams mor Diana skal ifølge avisen ha klaget over at hun følte seg isolert og uelsket av prins Charles få måneder etter deres bryllup i 1981. Og Kate skal få veiledning for å unngå å få de samme depresjonene.

Ekteskapet ende med en skandale-preget skilsmisse i 1996, før prinsesse Diana døde i en bilulykke i Paris i 1997.

- Kate er nervøs for hvordan hun skal takle at prins William har noe viktigere enn deres ekteskap å ta hensyn til, nemlig sitt land og det å hjelpe underpriveligerte mennesker over hele kloden, sier kilden til Daily Mail.


Den britiske kongefamilien har foreløpig ikke kommentert de siste påstandene.

Se og Hørs hoffreporter Kjell Arne Totland roser den britiske kongefamiliens initiativ.

- Det er helt tydelig at kongefamilien nå har lært av sine feil. Ikke minst gjelder dette prins William selv.  Han er en moderne ung mann. Allerede på forlovelsesdagen signaliserte William tydelig at han er opptatt av at hans Kate skal få være seg selv i sin nye rolle – og at han er innstilt på å hjelpe henne, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Frieriet kom som et sjokk