Kate Middleton konfirmert som 29-åring

- En del av bryllupsforberedelsene, sier en talsperson for slottet.

KONFIRMERT: Bare litt over en måned før bryllupet ble den kommende prinsessen Kate Middleton konfirmert i en privat seremoni. Foto: All over press
KONFIRMERT: Bare litt over en måned før bryllupet ble den kommende prinsessen Kate Middleton konfirmert i en privat seremoni. Foto: All over press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kate Middleton ble døpt etter at hun ble født, men først i en alder av 29 år konfirmerte hun seg.

Konfirmasjonen ses på som en bekreftelse av troen, og derfor måtte den kommende prinsessen konfirmere seg 10. mars i år, i forkant av bryllupet.
 
- Miss Middleton bestemte seg for å bli konfirmert som en del av bryllupsforberedelsene, sier en talsperson for slottet ifølge The Sun.

Biskopen i London, Richard Chartres, sto for konfirmasjonen da Kates nærmeste familie var samlet i St James's Palace.

Når prins William en gang blir konge, blir han det formelle overhodet for kirken i England. Og derfor er det spesielt viktig at også hans kone bekjenner sin tro.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Måtte krympe Dianas ring etter dette

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer