RINGTRØBBEL FØR BRYLLUPET: Kate Middleton har gått ned så mye i vekt før bryllupet at forlovelsesringen ikke sitter ordentlig på. Under mandagens oppdrag ser man på flere bilder at hun hadde tydelige problemer med at ringen snurret rundt, og hun sk Foto: All over press
RINGTRØBBEL FØR BRYLLUPET: Kate Middleton har gått ned så mye i vekt før bryllupet at forlovelsesringen ikke sitter ordentlig på. Under mandagens oppdrag ser man på flere bilder at hun hadde tydelige problemer med at ringen snurret rundt, og hun sk Foto: All over press Vis mer

Kate måtte krympe Dianas ring etter dette

Kate Middletonraser ned i vekt, og fryktet å miste 300-millioner kronersringen.

Publisert
SEHER.NO: Kate Middleton (29) har gått kraftig ned i vekt i forkant av bryllupet med prins William 29. april. Nå avslører The Sun at den kommende prinsessen måtte krympe forlovelsesringen for at den ikke skulle falle av fingeren hennes.

- En bruds verste mareritt er å se ned og se at ringen har falt av. Man kan bare tenke seg hvordan denne frykten blir enda større når de gifter deg med den kommende kongen av England, sier en kilde i hoffet til The Sun.


Det skal ha vært den kongelige gullsmeden «G Collins and Sons» som har fått oppdraget med å fikse den svært eksklusive ringen. Forlovelsesringen i safir skal være verdt hele 32 millioner pund, ifølge The Sun – eller vanvittige 300 millioner norske kroner.

Kate bar ringen blant annet da hun var på sitt siste offisielle oppdrag før bryllupet nå på mandag. På bildene fra dette ser man flere ganger at Kate har prolemer med at ringen har snudd på seg. Nå skal hun ha fått satt på to innlegg i ringen for at den skal sitte bedre.

Den enorme prisen på ringen kommer mye av dens historie, og ikke minst det at den også var prinsesse Dianas forlovelsesring. Prins William ga den videre til Kate, for at hans mor også skulle ha en del av den store dagen 29. april.

Diana bar ringen på samme finger som gifteringen da hun giftet seg med prins Charles.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Kates syltynne figur vekker oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer