Kate leide ut brudekjolen

Hertuginnen fikk nærmere tre millioner som takk for lånet.

UTLEIE: Hertuginne Kate har nå fått tilbake kjolen - og mottatt tre millioner kroner. Foto: All Over Press
UTLEIE: Hertuginne Kate har nå fått tilbake kjolen - og mottatt tre millioner kroner. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO Hertuginne Kate Middleton har den siste tiden lånt ut sin brudekjole til The Royal Collection, som har hatt kjolen med i sin utstilling på Buckingham Palace, skriver danske Billedbladet.

Både turister og briter har valfartet til utstillingen for å beundre kjolen, etter at Kate og dronning Elizabeth sto for den formelle åpningen tidligere i år.

Som takk for lånet har The Royal Collection nå bestemt at Kate skal få 300.000 pund - nærmere tre millioner kroner.

Kjolen har selvsagt vært utstillingens store trekkplaster, og besøkende har gladelig betalt inngangspenger for å få se den med sine egne øyne.

Pengene skal imidlertid ikke brukes til shopping - de plasseres i veldedighetsfondet, The Royal Foundation of the Duke and Duchess of Cambrigde and Prince Harry.

The Royal Collection fikk inn ufattelige 100 millioner kroner på årets utstilling - mot beskjedne 35 millioner året før.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Pippa fikk kjeft for kjolen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer