- IKKE GIFT DEG: Den styrtrike Al-Fayed råder Kate Middleton til å ikke gifte seg med prins William. Foto: STELLA PICTURES
- IKKE GIFT DEG: Den styrtrike Al-Fayed råder Kate Middleton til å ikke gifte seg med prins William. Foto: STELLA PICTURES Vis mer

- Kate, ikke gift deg med William

Disse uttalelsene skaper sjokkbølger i Storbritannia.

Publisert
SEHER.NO: I 1997 ble prinsesse Diana og hennes kjæreste, Dodi Al-Fayed, drept i en tragisk bilulykke i Paris.

Nå går Dodis far, styrtrike Mohamed Al-Fayed, ut med en oppsiktsvekkende beskjed til Kate Middleton.

- Kate, ikke gift deg med William. Hans familie vil ødelegge deg, forteller Al-Fayed til den amerikanske tabloidavisen National Enquirer.

Mohamed forklarer i intervjuet at han synes prinsen er en flott ung mann. Det er familien hans som er det store problemet.

- Kate, akkurat som Diana, har ingen anelse om prisen man må betale når man utveksler ekteskapsløfter med en Windsor, sier 78-åringen.

Prins William bodde en stund hos Al-Fayed i sin barndom. Nå skaper uttalelsene hans sjokkbølger i Storbritannia.

- William bodde med meg da han var en liten gutt, og jeg har sett ham vokse opp til å bli en fantastisk mann. Det engelske folk bør være stolte over at han skal bli deres neste konge. Han har sin mors sjarm, og jeg kan forstå hvorfor Kate har forelsket seg i ham. Men prisen hun må betale er for høy.

Nå håper Mohamed at Kate vil gjøre som han sier, for hennes egen del.

- Det henger en albatross rundt Williams nakke. Den har etternavnet Windsor. Windsor-familien vil gjøre alt de kan for å ødelegge hans kommende brud.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Engelske prinsesser for festeforbud

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer