Kate henges ut som prostituert

Hertuginne Kate henges ut som simpel gledespike i en vågal video på internett. Youtube har gitt videoen 18-årsgrense.

POLITISK OG VULGÆR: Majela ZeZe Diamond har fått mye oppmerksomhet for sine samfunnskritiske låter og videoer. Nå sist er det Kate Middleton som får smake den britiske artistens lyriske pisk. Foto: Fra Youtube-videoen
POLITISK OG VULGÆR: Majela ZeZe Diamond har fått mye oppmerksomhet for sine samfunnskritiske låter og videoer. Nå sist er det Kate Middleton som får smake den britiske artistens lyriske pisk. Foto: Fra Youtube-videoen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Til heftige rytmer og frekk dans synger artisten Majela ZeZe Diamond sangen «Kate Middleton Prostitute song», som også har navnet «Queen of clitoris».

Musikkvideoen går som en farsott på Youtube, og er allerede sett av nærmere 30.000! Hertuginne Kate (29) blir hengt ut som en prostituert, og i grove ordelag beskriver Majela blant annet størrelsen på ektemannen prins Williams (29) kjønnsorgan. Den grove teksten beskriver også seksuell aktivitet mellom hertugparet av Cambrigde.

Videoen ligger ute på nettstedet Youtube.com – men inneholder så grove utsagn at man må være registret bruker og over 18 år for å få tilgang til videoen.

Ifølge Wikipedia har den britiske artisten fått stor oppmerksomhet for sine vågale og politiske sanger. Hun har også blitt omtalt av Perez Hilton i USA. Hun har også flere TV-opptredener i hjemlandet på samvittigheten, blant annet under fjorårets Big Brother i England.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kona avslører 20 år gammel sexløgn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer