Kate forsnakket seg

Hertuginnen avslørte kjønnet på babyen.

SEOGHØR.NO:   Hertuginne Kate er tilbake i full jobb etter sykemeldingen, og i går dukket hun opp i Grimsby til stor glede for stedets sykehjemspasienter. Hertuginnen tok seg også god tid til folk som sto gatelangs i håp om å få et glimt av den kongelige gjesten!


Mens mange fikk et vink og et vennlig smil, var det noen som fikk mye mer kontakt enn de hadde forventet. Hertuginnen stoppet nemlig opp hos en kvinne og tok imot en bamse.

Det var også da den vanligvis så diskret Kate, skal ha for snakket seg om babyens kjønn:
 
- Hertuginnen sa: Tusen takk. Jeg tar denne til min d....., forteller Sandra Cook som sto ved siden av og hørte på til Daily Mail.

 
Sandra kunne ikke tro sine egne ører.

- Hertuginnen stoppet seg selv, og jeg måtte bare spørre henne: Du skulle til å si datter? Nei, vi vet ikke svarte hun. Da sa jeg: Å, jeg tror du sa det, hvor hun avsluttet med å si: vi forteller det ikke!

- Nå håper jeg bare ikke hun får en gutt, slik at jeg fremstår helt dum. Men hun sa definitivt d....., forteller en oppspilt Sandra til den engelske avisen.

St James’s Palace vil ikke kommentere saken, men kilder nær paret insisterer på at de ennå ikke har funnet ut hvilket kjønn babyen er. I juli får imidlertid alle svaret - da har hertuginnen termin!
Les også: Prins William reddet liv