Kate er utålmodig

Prins William presses til frieri. Både bestemor, pappa og kjæresten ønsker seg bryllup - nå!

VIL GIFTE SEG: Kate kan stå brud i løpet av 12 måneder. Foto: All Over Press
VIL GIFTE SEG: Kate kan stå brud i løpet av 12 måneder. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Gifter seg?

Prins William (24) er under press. "Alle" vil at han skal fri til kjæresten Kate Middleton (24).

Nå har også dronning Elizabeth bedt ham om å få forholdet i ordnede former. Bestemoren er overhode for Den anglikanske kirke, og ser ikke med blide øyne på at William er samboer med Kate utenfor ekteskap.

Prins Charles mener at Kate er "perfekt". Han har bedt William om å gripe dagen - før hun går lei av å vente. Akkurat det skjedde med Charles selv, da Camilla glapp fra ham på 70-tallet. Deretter måtte han haste inn i et mislykket ekteskap med Diana noen år senere.

Kate selv - som tilbragte helgen på polokamp sammen med prins Harrys kjæreste, Chelsy Davy - har da også sagt til sine venninner at hun synes det nærmer seg tid for en avgjørelse. Enten må forholdet utvikle seg videre - eller også må det avsluttes.

Men William har ikke lyst til å forhaste seg. Han er midt inne i sin militære utdanning på Sandhurst, stortrives med Kate og dagens situasjon. Arveprinsen skal på langvarige øvelser, og er usikker på om det er forenlig med livet som nygift.

Selv om Kate åpenbart ikke har stilt noe ultimatum forteller hennes venninner at hun håper på et frieri snart, "kanskje allerede i ferien" - skriver Sunday Mirror.

Dronningen har vist sin aksept av Kate ved å invitere henne på te, og ved å ta henne med på hesteløp. Prins Charles har utstyrt henne med livvakter og politiradio over sitt eget budsjett.

Kate blir sett på som en kopi av prins Edwards kone Sophie, en velutdannet og elegant kvinne av folket - som kan gi kongefamilien et folkelig preg.

I Storbritannia tror bookmakerne på et bryllup innen 12 måneder, og årsaken til at de er så sikre er at kongefamilien ser på Kate som en ressurs. Derfor vil William ikke få lov til å la henne glippe. Det skal i følge den engelske søndagsavisen være utarbeidet planer for et et vinterbryllup enten i Westminster Abbey eller i St. Paul-katedralen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer