Kate er ikke favoritten

Hertuginnens favorittdesignere ble mest smigret av at en annen celebritet bruker klærne deres.

YNDIG: Kate i en nude-farget kjole fra Beulah London under en tilsteldning i anledning dronning-jubileet i England i fjor.  Foto: Stella Pictures
YNDIG: Kate i en nude-farget kjole fra Beulah London under en tilsteldning i anledning dronning-jubileet i England i fjor. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hertuginne Kate er et yndet moteikon, og for mange designere troner hun øverst på ønskelisten over hvem de ønsker skal bære deres design. Det er en kjent sak at med én gang hun har hatt på seg noe nytt, blir klærne utsolgt i rekordfart.

Kate har fått ros for å bruke britisk design, og har blant annet lagt sin elsk på kjolene fra det London-baserte merket Beulah London. Men for kvinnene bak merket, Natasha Rufus Isaacs og Lavinia Brennan, er det et annet kjent ansikt de lot seg smigre mer av at brukte nettopp deres klær.

Da de fikk spørsmål fra magasinet Grazia om hvilken stjerne de har blitt mest begeistret for å se i sitt eget design, svarte de altså overraskende nok ikke Kate, men «Transformers»-skuespilleren Rosie Huntington-Whiteley.

- Rosie Huntington-Whiteley brukte vår design for et par måneder siden i LA. Hun representerer både skjønnhet og glamour, forteller designerne.

Men de Isaacs og Brennan har bare lovord å komme med også når det gjelder hertuginnen:

- Det er veldig smigrende at hun valgte å bære Beulah. Kate er en vakker kvinne både på utsiden og innsiden, og er en fantastisk ambassadør for britisk mote, sier de.

Selv om designerduoen har fått både kongelige og kjendiser på listen etter bare to år i bransjen, har de fortsatt noe å strekke seg etter. Den optimale drømmekunden er nemlig en annen kongelig:
 
- Dronning Rania av Jordan. Både på grunn av hennes humanitære arbeid og hennes svimlende skjønnhet!

LES OGSÅ: Under kniven for å få nesen til Kate

Hvis du vil se hva Tone har i vesken sin, kan du lese om det på
STYLEmag.


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer