PÅ VIFT: Tidligere denne uken ble Kate observert på byen med Williams gamle skolekamerat. Foto: Faksimile, The Sun
PÅ VIFT: Tidligere denne uken ble Kate observert på byen med Williams gamle skolekamerat. Foto: Faksimile, The SunVis mer

Kate dater Williams rival

Prins Williams ekskjæreste har funnet tonen med rik shipping-arving.

SEHER.NO: Tre år etter at prins William (25) stakk av med ekskjæresten til skolekameraten Henry Ropner (25) får han nå smake sin egen medisin. Henry skal nemlig ha slått kloa i prinsens ekskjæreste Kate Middleton (25) - bare seks uker etter bruddet.

Det skriver The Sun, som kan avsløre at den mystiske mannen Kate ble observert med på byen i London tidligere denne uken nå er identifisert.

- Henry er henrykt over å kunne være der for Kate nå som hun har gjort det slutt med William. De har møttes og hatt det hyggelig sammen, forteller en kilde til avisen.

Den velstående shipping-arvingen Henry bor i en leilighet til 12 millioner kroner i Pimlico i London og gikk sammen med prinsen på den fasjonable gutteskolen Eton. Henry skal også ha tilbragt mye tid sammen med Kate og William da han studerte i Edinburgh.

Da Henry og ekskjæresten Jecca Craig (25) gjorde det slutt i 2004, fant Jecca innen en måned etter bruddet trøst hos prins William. Nå er rollene snudd på hodet, og Henry gjengjelder "tjenesten".

- Det er ingen tvil om at hun forlot Henry til fordel for William, sier en kilde.