Hertuginne Kate og hertuginne Meghan:

Kate åpner opp om Meghans graviditet

- Det blir veldig spesielt.

UTTALTE SEG OM GRAVIDITETEN: Under et besøk på universitetet i Leicester onsdag, åpnet hertuginne Kate opp om hva hun tenker om hertuginne Meghans graviditet. Video: @march1994bieber via Storyful Vis mer Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Om drøye fem måneder er det ventet at prins Harry (34) og hertuginne Meghan (37) blir foreldre for første gang. Paret avslørte i oktober at de venter sitt første barn sammen, men når de har termin, er foreløpig ikke kjent.

Likevel spekulerer flere på om det lille barnet er ventet i april neste år.

Den britiske kongefamilien, og kongefamilier generelt, verner tradisjonelt sett godt om privatlivet, men onsdag denne uken røpet hertuginne Kate (36) flere detaljer om sin gravide svigerinne.

- Spesielt

I en video, som har skutt fart i sosiale medier, kommer det frem at Kate er i ekstase over den kommende familieforøkelsen.

Selv har hun tre barn sammen med prins William (36), henholdsvis prins George (5), prinsesse Charlotte (3) og prins Louis (7 md).

ÅPNET OPP: Det var under et besøk ved universitetet i Leicester onsdag, at hertuginne Kate delte noen ord om hertuginne Meghans graviditet. Foto: Doug Peters/ EMPICS/ NTB scanpix
ÅPNET OPP: Det var under et besøk ved universitetet i Leicester onsdag, at hertuginne Kate delte noen ord om hertuginne Meghans graviditet. Foto: Doug Peters/ EMPICS/ NTB scanpix Vis mer

Selv om rykter ble spredd som ild i tørt gress om at Meghan og Kate skal ha et dårlig forhold til hverandre, hadde 36-åringen bare lovord å si om den tidligere «Suits»-stjernens graviditet.

- Det er en så spesiell tid, det å få barn, sier hun i videoen og fortsetter:

- Også får George, Charlotte og Louis et søskenbarn også. Det blir veldig spesielt.

Hertuginne Kate ble også spurt om sine egne barn, og avslørte at de alle tre har det strålende.

- De gleder seg veldig til jul, for de har allerede begynt å øve på julesanger og juletrærne skal snart settes opp, forteller hun.

- Og Louis begynner å bli større, jeg kan ikke tro at han er syv måneder. Han begynner å bli en stor gutt, fortsetter hertuginnen.

Artikkelen fortsetter under bildene.

TREKLØVER: Hertuginne Kate, prins WIlliam og hertuginne Meghan avbildet sammen ved Buckingham Palace tidligere i år. Foto: Doug Peters/EMPICS/ NTB scanpix
TREKLØVER: Hertuginne Kate, prins WIlliam og hertuginne Meghan avbildet sammen ved Buckingham Palace tidligere i år. Foto: Doug Peters/EMPICS/ NTB scanpix Vis mer
VENNSKAP?: Flere hevder at Meghan og Kate ikke kommer overens. Det så imidlertid ut som at de to var så godt som bestevenner på Wimbledon i sommer. Foto: NTB Scanpix.
VENNSKAP?: Flere hevder at Meghan og Kate ikke kommer overens. Det så imidlertid ut som at de to var så godt som bestevenner på Wimbledon i sommer. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
GOD TONE: Det var bare fryd og gammen mellom de to hertuginnene for knappe seks måneder siden. Foto: NTB Scanpix
GOD TONE: Det var bare fryd og gammen mellom de to hertuginnene for knappe seks måneder siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vulgære ord i kongehuset

Hver gang en ny kongelig baby ventes, er det stor interesse rundt graviditeten.

Tidligere denne uken ble det også avslørt detaljer fra innsiden av kongehuset, om at enkelte ord aldri blir brukt, skrev The Daily Star.

I forbindelse med graviditeten er det naturlig nok mange som omtaler Meghan som «gravid», men dét er et ord dronning Elizabeth, som blir oldemor til barnet deres, angivelig tar stor avstand fra.

Hvis dronningen uttaler seg, sier hun i stedet «familiære årsaker», og skal ifølge nettstedet se på «gravid»-ordet som svært vulgært.

Da kunngjøringen om at prins Harry og Meghan venter sitt første barn sammen kom, sto det heller ikke ordrett i uttalelsen at 37-åringen var «gravid».

STRÅLTE: Hertuginne Kate og prins William var fornøyde med besøket sitt så langt, og Kate så frem til en dag med mer utendørsaktiviteter. Video: Kine Falch / Reporter: Henriette Eilertsen Vis mer

Kommer ikke overens

At hertuginne Kate virker svært glad over at Meghan og Harry skal bli foreldre, er antakelig helt riktig. Likevel ble det i helgen kjent at prins Harry og hertuginne Meghan har tatt det endelige valget om å flytte ut fra Kensington Palace, der Kate og William også bor.

Ifølge en kilde til The Sun var planen i utgangspunktet at Harry og Meghan skulle flytte ut av huset innenfor Kensington Palace sine gjerder, og inn i en av hovedleilighetene - men slik ble det altså ikke.

- Det har vært litt spenning mellom brødrene, uttalte en kilde ved Kensington Palace til avisen.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Nå har det imidlertid kommet frem at den angivelige spenningen mellom brødrene skyldes at deres koner visstnok ikke kommer overens med hverandre.

- Kate og Meghan er to veldig forskjellige personer.

Akkurat hva Kate og Meghan angivelig skal være uenige om, er foreløpig ukjent. Ifølge Metro skal det ha noe med hvordan Meghan sin tidligere Hollywood-status har snudd den britiske kongefamilien på hodet.

LES OGSÅ: I hardt vær etter nytt bilde med datteren

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer