Kastet ut fra restaurant

Kristin Høiby Bjørnøys venninnetreff ble for mye for restauranten Herlig Land.

GOD VENNINNE: Mette-Marit har god kontakt med sin søster, og inviterte henne til prins Sverre Magnus dåp. Foto: SCANPIX
GOD VENNINNE: Mette-Marit har god kontakt med sin søster, og inviterte henne til prins Sverre Magnus dåp. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
I trøbbel!SEHER.NO: Bjørnøy var ifølge Fædrelandsvennen en av 10 kvinner som i desember møttes til førjulstreff. Etter flere timer ved bordet fikk damene brått beskjed om å forlate lokalet. - Saken handler om et bord der de ikke fikk mer alkohol, noe de ble sinte og utagerende for, sier restaurantens innehaver Geir Legreid til avisa.Bjørnøy - som har et nært forhold til kronprinsesse Mette-Marit og var tilstede i dåpen til prins Sverre Magnus - avviser at utvisningen kan skyldes alkohol.- Ingen av oss var synlig beruset, men kanskje de syntes vi lo for mye, sier Kristin - som selv driver utested - til lokalavisa.Flere gjester skal ha gått i sympati med damene, men Legreid vil ikke kritisere betjeningen.Etter å ha snakket med alle som var på jobb den aktuelle lørdagen står han fast på at det var riktig å be damene i alderen 40 - 67 år om å forlate lokalet.- Dette var nok feil damer å pirke på nesen, men vi må forholde oss til alkoholloven, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer