Kaster seg rundt for å få sett håndballjentene

Mette-Marit tar med barna til London.

ELSKER SPORT: Kronprinsparet returnerer til London for å følge Norges gullhåp i finalene. Foto: NTB scanpix
ELSKER SPORT: Kronprinsparet returnerer til London for å følge Norges gullhåp i finalene. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det gikk ikke mange sekundene etter Norges seier over Sør-Korea i semifinalen i håndball før kronprinsesse Mette-Marit (33) twitret at hun skulle tilbake til OL-byen London.

- Ok, then its back to !!! Go girls! Go !!!, skrev twitter-dronningen.

Like etterpå bekreftet også Slottet kronprinsparet comeback i London - nå også med arveprinsesse Ingrid Alexandra (8) og prins Sverre Magnus (6).

Kronprinsfamilien er på plass som heiagjeng både i Thorkildsens spydfinale og i håndballfinalen. I tillegg skal kronprins Haakon (39) være tilstede i terrengritt-finalen for kvinner.

Mette-Marit og Haakon har alltid vært glødende opptatt av idrett, og hele Norge så engasjementet på tribunen i begynnelsen av OL.

Etter late dagere ved familiens idylliske sommersted på Dvergsøya utenfor Kristiansand går nå turen tilbake til London. Mette-Marit og Haakon er godt kjent i byen, ettersom de har bodd der tidligere.

Før åpningsseremonien var kronprinsparet invitert på vorspiel hos dronning Elizabeth - og her fikk Mette-Marit for første gang møte hertuginne Kate.

Under OL har de fleste kongehusene vært representert. Haakon og Mette-Marits gode venner, danske Mary og Frederik, samt nederlandske Maxima og Willem-Alexander har også med seg barna til OL - og det er ikke utenkelig at familiene møtes på tribunen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her mister Kate fatningen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer