Oprah Winfrey:

Kaster lys over sjokkutsagn

Talkshowdronningen avslører detaljer om skandaleintervjuet.

EKSKLUSIVT INTERVJU: Prins Harry og hertuginne Meghan stilte opp for Oprah Winfrey. Foto: Harpo Productions /Joe Pugliese/ REUTERS/ NTB
EKSKLUSIVT INTERVJU: Prins Harry og hertuginne Meghan stilte opp for Oprah Winfrey. Foto: Harpo Productions /Joe Pugliese/ REUTERS/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Natt til mandag slapp CBS News det to timer lange intervjuet med hertuginne Meghan (39) og prins Harry (36) i USA.

Intervjuet ble gjort av talkshowdronning Oprah Winfrey (67), og avsløringene som kom frem har vakt stor oppsikt og skapt utallige overskrifter.

I intervjuet fortalte Meghan om et ellevilt mediekjør, selvmordstanker og ryktene om den påståtte isfronten med hertuginne Kate.

Hun hevdet også i intervjuet at det ble delt bekymringer om hvor mørk huden til sønnen kom til å være da han ble født, noe som har vakt stor oppsikt.

Harry på sin side fortalte om en familie som ikke hadde stilt opp i en vanskelig tid.

Kaster lys over hudfarge-utsagn

Mandag ettermiddag dukket Winfrey opp i «CBS This Morning» for å dele ytterligere detaljer fra intervjuet med hertugparet, samt vise klipp fra intervjuet som hittil ikke har blitt delt med offentligheten.

Der avslører Winfrey at verken dronning Elizabeth (94) eller prins Philip (99) var en del av samtalen om Archies hudfarge. Winfrey fortalte videre at det var viktig for prins Harry å få frem dette.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.