Kåret til den verste filmen noensinne

Filmen slaktes: - Hva har det unge, lykkelig paret har gjort for å fortjene dette?

SER DU LIKHETEN?: Nico Evers-Swindell og Camilla Luddington spiller prins William and Kate Middleton i filmen om det kongelige paret.
SER DU LIKHETEN?: Nico Evers-Swindell og Camilla Luddington spiller prins William and Kate Middleton i filmen om det kongelige paret. Vis mer
SEHER.NO:  Se traileren nederst i saken!

Lenge før filmen om den kongelige romansen mellom prins William (28) og Kate Middleton (29) er offentliggjort, har filmen allerede blitt kåret til den dårligste filmen noensinne av Mirrors filmkritiker David Edwards, skriver thesun.co.uk. 

- Når du ser på de få glimtene som er offentliggjort av det ferdige produktet, ser du at det ikke stemmer at det er den verste filmen noensinne. Den er enda verre enn det, skriver theaustralian.com.

Kritikerne sier at filmen har dårlig skuespill, dårlig dialog og pinlige sengescener. Et eksempel på en pinlig dialog er når Kate sier "Vi skulle jo studere og gjøre lekser" mens prins William svarer "Jeg studerer deg". Det er skuespillerne Nico Evers-Swindell og Camilla Luddington som spiller Kate og William.

- Det er kanskje ikke den verste filmen som noensinne er laget, men den er på nære nippet, skriver mirror.co.uk. 
 
- Du begynner å lure på hva det unge, lykkelig paret har gjort for å fortjene dette, skriver The Guardian.

Traileren for filmen, som ble filmet i Los Angeles forrige måned, ble offentliggjort på nettet i går og har allerede rukket å bli sett av 35 000 seere.

Filmen har premiere i Amerika den 24. april, kun fem dager før det store bryllupet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Diana-hysteri rundt Kate