Kong Charles:

- Kan være veldig alvorlig

Mener det må ligge mer bak beslutningen.

SYK: Kong Charles har fått kreft. Foto: Yoan Valat, Pool via AP, File / NTB
SYK: Kong Charles har fått kreft. Foto: Yoan Valat, Pool via AP, File / NTB Vis mer
Publisert

Mandag denne uken slapp Buckingham Palace bomben, da de informerte om at kong Charles (75) har fått kreft. Diagnosen fikk han i forbindelse med en planlagt operasjon for forstørret prostata, men det er ikke prostatakreft han har.

Kongehuseksperten svarer på spørsmålet «alle» stiller seg etter kong Charles sin kreftbeskjed. Reporter: Caroline Vagle. Video: Nora Skavhaug/Se og Hør, NTB. Vis mer

Etter at nyheten sprakk ble det raskt kjent at prins Harry (38) kom til å reise til England for å være ved sin fars side. Allerede tirsdag var han på plass, og skal tilsynelatende ha tilbrakt en drøy halvtime med faren.

Det at prins Harry hastet fra Los Angeles til London har fått kongehusekspert Johan T. Lindwall til å reagere. Ifølge Svensk Damtidning stiller han spørsmål ved nettopp dette.

- At prins Harry kastet seg på et fly hjem til London for å stille opp for sin pappa, viser jo at dette ikke var en vanlig beskjed, men noe som kanskje var enda mer alvorlig.

Det er en kjent sak at forholdene innad i den britiske kongefamilien har vært kjølige de siste årene, særlig mellom prins William (41) og prins Harry.

Her hadde kong Charles fått kreftbeskjeden. Reporter: Caroline Vagle. Video: Nora Skavhaug/Se og Hør, NTB. Vis mer

Dette bidrar til Lindwalls mistanker.

- Jeg tror personlig at det kan være veldig alvorlig. Det har vært betent mellom prins Harry og hans far Charles, han hadde ikke kastet seg rundt og reist fra USA og rett til sin far om han ikke visste noe vi andre ikke vet, mener han og legger til:

- Det må ligge noe bak, noe større som vi ikke har noen anelse om. Jeg håper ikke det er sånn, men jeg tror det, dessverre.

LES OGSÅ: Ikke snakket sammen på ti år