Prins Harry og hertuginne Meghan:

- Kan være uutholdelig

Ikke alle familiemedlemmer er invitert til kroningen av kong Charles.

OPPSTYR: Etter måneder med spekulasjoner ble det bekreftet at Sussex-paret er invitert til London. Foto: Splash News/NTB
OPPSTYR: Etter måneder med spekulasjoner ble det bekreftet at Sussex-paret er invitert til London. Foto: Splash News/NTB Vis mer
Publisert

Det har vært stor spenning knyttet til om prins Harry (38) og hertuginne Meghan (41) vil bli invitert på kroningen av kong Charles (74) i mai, etter prinsens mange sjokkavsløringer om kongefamilien.

Denne måneden ble det kjent at Sussex-paret har mottatt en invitasjon til kroningen, men det er imidlertid andre familiemedlemmer som må bli hjemme under kroningsdagen.

- Veldig sjarmerende

Ifølge The Telegraph er ikke prins Harry og hertuginne Meghans to barn, prins Archie (3) og prinsesse Lilibet (1), invitert.

Ifølge Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle, finnes det en naturlig forklaring på barnebarnas manglende innbydelse.

- Barna til prins Harry og hertuginne Meghan er rett og slett for små, tror jeg. En lang, høytidelig seremoni i kirken kan jo være uutholdelig for de minste, så jeg tror avgjørelsen er tatt av hensyn til de små, forklarer Vagle.

- Dessuten egner det seg kanskje ikke så bra under en slik seremoni med forstyrrelser fra de som naturlig nok sliter med å sitte stille? Sånn virker det i hvert fall som britene tenker, for heller ikke prins William og prinsesse Kates barn har fått være med før de har blitt litt større. For eksempel var det bare de to eldste barna deres som deltok i dronning Elizabeths begravelse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.