Prinsesse Madeleine og familien:

Kan tvinges til å flytte

Under ett år etter at prinsessen og ektemannen fant seg til rette i «drømmeboligen», ligger den nå ute for salg.

GLOBETROTTERE: Prinsesse Madeleine og ektemannen Chris O'Neill har vært bosatt i en rekke ulike land de siste årene. I fjor flyttet familien til Florida, men nå risikerer de angivelig å miste villaen de bor i. Foto: NTB Scanpix
GLOBETROTTERE: Prinsesse Madeleine og ektemannen Chris O'Neill har vært bosatt i en rekke ulike land de siste årene. I fjor flyttet familien til Florida, men nå risikerer de angivelig å miste villaen de bor i. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I oktober i fjor ble det kjent at prinsesse Madeleine (37) og hennes ektemann Chris O'Neill (45) skulle flytte fra Sverige.

Sammen med sine tre barn - Leonore (5), Nicolas (4), og Adrienne (1) - gikk flyttelasset til USA, nærmere bestemt solfylte Miami, Florida.

- De har bodd der tidligere, og Chris er dessuten oppvokst i Florida. Dette er et bra tidspunkt for familien å flytte på, da barna fortsatt er i førskolealder, sa kongehusets informasjonssjef Margaretha Thorgren til Aftonbladet den gang.

Prisantydning på 29 millioner

Ekteparet valgte å inngå en leieavtale på en 700 kvadratmeters villa, til den nette sum av 178 000 svenske kroner i måneden. Eiendommen består blant annet av et svømmebasseng, vinkjeller, syv soverom - og like mange toalett.

- Vi trives kjempegodt, barna er veldig glade i sine nye skoler og det fungerer kjempebra, uttalte prinsessen til Expressen i begynnelsen av oktober i fjor.

FUNNET SEG TIL RETTE: Prinsesse Madeleine og ektemannen avbildet i en park i Florida i fjor. Foto: NTB Scanpix
FUNNET SEG TIL RETTE: Prinsesse Madeleine og ektemannen avbildet i en park i Florida i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bare noen måneder etter at familien fant seg til rette i luksusboligen, viser det seg nå at de risikerer å måtte flytte fra huset. Ifølge Expressen er leievillaen lagt ut for salg, til en prisantydning på nærmere 29 millioner svenske kroner.

Skulle boligen bli solgt, er det dermed vanskelig å spå hvorvidt nye eiere ønsker leietakere eller huset til privat bruk. Avisen har vært i kontakt med det svenske kongehuset, som opplyser at de ikke kommenterer privat anliggende - eksempelvis prinsessens bosituasjon.

Saken fortsetter under:

View this post on Instagram

Happy Easter from our bunnies!

A post shared by Princess Madeleine of Sweden (@princess_madeleine_of_sweden) on

View this post on Instagram

Sisters 💗💗

A post shared by Princess Madeleine of Sweden (@princess_madeleine_of_sweden) on

Misnøye blant svenskene

Det er likevel nærliggende å tro at familien vil bli boende i Miami en god stund til. I fjor begrunnet det svenske kongehuset at flyttingen blant annet var gunstig for forretningene til Chris, og for Maddes veldedige arbeid med Childhood Foundation.

Historien har samtidig vist at ekteparet ikke er fremmed for å rive opp røttene og endre bostedsadresse. Allerede i en alder av fire år hadde Madeleines eldste datter bodd i New York, London, Stockholm og i Miami.

Saken fortsetter under:

Vis mer

Det at prinsessen har bosatt seg utenlands, gjør også at hun ikke får fulgt opp de kongelige pliktene sine i like stor grad. Flere svensker har satt spørsmålstegn ved all flyttingen.

- Hva er det som gjør at Madeleine har slik uro i kroppen? Det virker litt rastløst at Madeleine og Chris har byttet kontinent tre ganger i løpet av sitt fem år lange ekteskap, skrev Expressens kongehusekspert Karin Lennmor i en kommentar i fjor.

- Det er vanskelig å tro at det er Chris O'Neills jobb som har ført til flyttingen. Så vidt jeg forstår kan hans forretninger drives hvor som helst, fortsatte hun.

Det hele begynte i 2010, etter det opprivende bruddet med den utro eksforloveden Jonas Bergström (40). Madeleine flyttet dermed til USA, hvor hun søkte tilflukt hos familien Parnevik i Miami.

Derfra gikk turen til New York, hvor hun møtte forretningsmannen Chris og ble forelsket. Etter noen år sammen i denne byen, gikk ferden videre til Sverige, så London og nå Miami.

LES OGSÅ: Først etterpå så fotografen hva han hadde fanget

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer