Fyrstinne Charlene:

- Kan reise tilbake til Monaco

Fyrstinne Charlene har tilbrakt mye tid borte fra familien det siste året.

BORTE: Fyrstinne Charlene kan etter alt å dømme snart få reise hjem igjen. Foto: Valery Hache / AFP / NTB
BORTE: Fyrstinne Charlene kan etter alt å dømme snart få reise hjem igjen. Foto: Valery Hache / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Som kjent har fyrstinne Charlene (43) av Monaco slitt med alvorlig sykdom i store deler av 2021. Hun har i lang tid oppholdt seg på sykehus i hjemlandet Sør-Afrika, uten sin nærmeste familie, fyrst Albert (63) og tvillingene Gabriella og Jacques (7).

Tidlig i november ble hun gjenforent med familien da hun endelig fikk returnere til Monaco. Men det skulle ikke ta lang tid før hun måtte ta farvel med mann og barn igjen.

Senere samme måned ble det nemlig kjent at Charlene oppholdte seg på et hemmelig sted for å ta vare på sin egen helse. Nå ser det imidlertid noe lysere ut for henne.

TALE: Prins Harry forteller at han og hertuginne Meghan følte at de ikke hadde noen annet valg enn å forlate den kongelige familien. Video: Instagram / Sussexroyal Vis mer

Mulighet for å reise hjem

Etter en lang periode med sykdom, hvor fyrstinnen har gått glipp av verdifull tid med ektemannen og sine to barn, lengter hun nok ikke til noe annet enn å komme hjem.

Charlene skal ifølge Royal Central nylig ha fått beskjed om at hun kanskje får reist hjem til Monaco igjen innen bare få uker.

I slutten av måneden, nærmere bestemt den 26. og 27. januar, blir helgenen Sainte Devote hyllet i Monaco med en storslått feiring. For anledningen bruker også fyrsteparet å delta hvert år ved de ulike seremoniene.

RUNDLURT: Morten Botten klarte å lure Sofie Nilsen trill rundt. Video: Morten og Sofie @ YouTube. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Det er likevel usikkert om Charlene rekker å reise hjem og delta på feiringen, da det inntil videre ikke er bekreftet noe som helst. Men, det er likevel en stor mulighet for at det nå kan skje.

LES OGSÅ: Dette er dronningens ukjente familiedrama

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer