Prinsesse Beatrice og Eugenie:

Kan overta Harry og Meghans oppgaver

Prinsessene kan få større roller etter at Meghan og Harry trekker seg tilbake.

STØRRE ANSVAR: Det er mulig at prinsesse Eugenie og prinsesse Beatrice får større ansvar i det britiske kongehuset etter Meghan og Harrys valg om trekke seg tilbake. Foto: NTB Scanpix
STØRRE ANSVAR: Det er mulig at prinsesse Eugenie og prinsesse Beatrice får større ansvar i det britiske kongehuset etter Meghan og Harrys valg om trekke seg tilbake. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det britiske kongehuset er kraftig underbemannet i kjølvannet av prins Andrews (59) Epstein-skandale og prins Harry (35) og hertuginne Meghan (38) sine valg om å tre tilbake som kongelige seniorer.

Med en stadig aldrende monark, en pensjonert prins Philip (98) og en tronarving i 70-årene, trenger kongehuset all den hjelp de kan få - og det er mulig hjelpen kommer i form av prinsesse Eugenie (29) og prinsesse Beatrice (31).

Avhengig av de yngre

Den kongelige biografiforfatteren Robert Lacey, som er konsulent for Netflix kongelige dramaserie «The Crown», tror prins Andrews døtre vil bli bedt om å trappe opp. Det forteller han til Hello! Magazine.

- Det er helt klart at en av konsekvensene blir at Beatrice og Eugenie nå skal fremover i rekkene, hvis de er villige til det selv, forteller Lacey til magasinet.

Hvis to velger å forlate familien, i dette tilfellet Meghan og Harry, må to inn. Det er forfatteren helt klar på.

- Jeg er sikker på at de kommer til å tre frem og bli ønsket velkommen. Det er det familien trenger, da det ennå er 15 år til prins George sin generasjon kan stille opp, utdyper han videre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer