Hertuginne Kate:

- Kan ikke vente med å møte henne

Kate gleder seg til å treffe sin nyfødte niese.

NIESE: Hertuginne Kate ser frem til å treffe prins Harry og hertuginne Meghans nyfødte datter om ikke altfor lang tid. Foto: Aaron Chown / Pool / REUTERS
NIESE: Hertuginne Kate ser frem til å treffe prins Harry og hertuginne Meghans nyfødte datter om ikke altfor lang tid. Foto: Aaron Chown / Pool / REUTERS Vis mer
Publisert

For knapt en uke siden kom nyheten om at prins Harry (36) og hertuginne Meghan (39) hadde fått sitt andre barn sammen - datteren Lilibet «Lili» Diana Mountbatten-Windsor.

Gratulasjonene kom strømmende inn fra fjern og nær.

PÅ YOUTUBE: Prins William og hertuginne Kate er nå å finne på Youtube. Video: Youtube / The Duke and Duchess of Cambridge Vis mer

Harrys storebror, prins William (38), og kona hertuginne Kate (39) sørget selvsagt for å gratulere hertugparet av Sussex med barnet.

«Vi er alle henrykte over den gledelige nyheten om Lilys fødsel. Mange gratulasjoner til Harry, Meghan og Archie», skrev hertugparet av Cambridge til et bilde av Harry og Meghan sammen med sønnen Archie (2).

Ifølge en kilde tett på William og Kate, skal paret ha sendt av gårde en gave til sin lille niese like etter fødselen.

- Kan ikke vente

Det er nærliggende å tro at hertugparet av Cambridge og resten av den britiske kongefamilien ikke vil få se det nye familietilskuddet med det aller første, grunnet den pågående pandemien - i hvert fall ikke fysisk.

Ventetiden gjør det derimot ikke noe mindre spenningsfylt.

Da prins William og hertuginne Kate besøkte Skottland Violence Reduction Unit overrasket hertuginnen. Video: Instagram @dukeandduchessofcambridge Vis mer

Fredag dukket Kate opp på grunnskolen Connor Downs Academy i Cornwall, Storbritannia.

Under besøket ble hertuginnen spurt om hun hadde noen ønsker for sin nyfødte niese, ifølge Page Six.

GLEDER SEG: Hertuginne Kate ser frem til å møte sin nyfødte niese om ikke lange stunden. Foto: Aaron Chown / Pool / REUTERS
GLEDER SEG: Hertuginne Kate ser frem til å møte sin nyfødte niese om ikke lange stunden. Foto: Aaron Chown / Pool / REUTERS Vis mer

- Jeg ønsker henne det aller beste. Jeg kan ikke vente med å møte henne, svarte 39-åringen, og fortsatte:

- Vi har ikke truffet henne enda. Forhåpentligvis vil det skje snart.

Anstrengt forhold

Det nye medlemmet av den britiske kongefamilien ankom etter en turbulent periode mellom de kongelige.

Harry og Meghan tok et knallhardt oppgjør med det konservative kongehuset i Oprah Winfrey-intervjuet i mars, og langet ut om iskalde relasjoner og rasistiske holdninger.

Forholdet mellom hertugparet og familien har forblitt anstrengt siden. Det skjedde for fullt etter at Harry og Meghan sa fra seg sine kongelige plikter, og dro til USA.

BARE TRIST: Dette sier ekspertene om det famøse Harry og Meghan-intervjuet Vis mer

I et intervju med CNN denne uken beskrev prins Edward (57) den betente situasjonen mellom nevøen Harry og resten av familien som «veldig trist».

- Vi har alle vært der før, merkelig nok. Vi har alle opplevd overdreven overvåking og oppmerksomhet i våre liv. Og vi har alle håndtert det på litt forskjellige måter, men vi ønsker dem all mulig lykke. Det er virkelig en vanskelig beslutning, sa prins Edward til CNN.

Han sa også at han håper at hertugparet er lykkelige, og forklarte at uenigheter oppstår i alle familier.

- Det er vanskelig for alle sammen, men det er sånn det er med familie, fortalte prinsen.

LES OGSÅ: Fikk sparken etter babynavn-fleip

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer