Hertuginne Meghan:

- Kan ikke være annet enn utrolig vanskelig

Kongehusekspert frykter at hertuginne Meghan vil møte veggen som følge av de jevnlige kritikkstormene.

- LA HENNE VÆRE I FRED: Kongehusekspert Victoria Arbiter mener at hertuginne Meghan snart kan nå bristepunktet, dersom folk ikke lar henne være i fred. Foto: NTB Scanpix
- LA HENNE VÆRE I FRED: Kongehusekspert Victoria Arbiter mener at hertuginne Meghan snart kan nå bristepunktet, dersom folk ikke lar henne være i fred. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Hertuginne Meghan (37) er stadig i sentrum for kritikk. Bare de siste ukene har 37-åringen måttet stå i diverse stormer, både når det gjelder hennes jobb som mor, eller bare hennes tilstedeværelse på Wimbledon Stadium nylig, som fikk flere til å rase.

Selv om 37-åringen trolig prøver å unngå å lese alt som blir skrevet om henne, mener kongehusekspert og journalist Victoria Arbiter (45) at omfanget av kritikken muligens går inn på henne likevel.

Kongehuseksperten frykter at hertuginnen snart kan komme til å nå et bristepunkt.

- Utrolig vanskelig

Arbiter mener nemlig at det ikke har blitt gjort nok for å beskytte hertuginnen mot all kritikken som har blitt rettet mot henne de siste månedene.

- På et tidspunkt begynner man å lure på hva som kan bli bristepunktet. Ja, hun gjør sitt beste, men det kan ikke være noe annet enn utrolig vanskelig å stå i alt dette, forteller hun til Today.

KRITIKKEN HAGLER: Det har ikke bare vært enkelt for hertuginne Meghan å gifte seg inn i den britiske kongefamilien. Foto: NTB Scanpix
KRITIKKEN HAGLER: Det har ikke bare vært enkelt for hertuginne Meghan å gifte seg inn i den britiske kongefamilien. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Videre kommer Arbiter med en oppfordring om å la 37-åringen være i fred, og heller la henne gjøre jobben som kongelig uten unødvendige forstyrrelser.

- Tidligere kunne Meghan, med sin kjendisbakgrunn, bruke en talsperson som kunne kommentere eventuelle rykteflommer. Når du er medlem av kongefamilien følger du derimot dronningens mantra, om at man «aldri skal klage og aldri forklare». Du må stå og se på mens verdens medier, sosiale medier og alle andre dømmer deg, fortsetter hun.

«BECOMING ROYALE»: Hertuginne Meghan Markles far, Thomas Markle, reagerer med sinne over en scene i den nye «Becoming Royale», som baserer seg på Meghan og Prins Harry sitt første år som gift. Vis mer

Ifølge Cosmopolitan uttrykte hertuginnen sine følelser om nettopp kritikkstormene da hun møtte rapperen Pharrell Williams (46) under premieren av Disney-klassikeren «Løvenes konge» i London denne uken.

Williams skal ha komplimentert betydningen av Meghan og prins Harrys forhold, da 37-åringen skal ha svart at «de gjør det ikke lett», og siktet til kritikerne.

«Stakkars baby»

Den siste kritikkstormen som har vært rettet mot prins Harrys ektefelle, var som nevnt etter at hun tok med seg parets sønn, Archie, ut i offentligheten forrige uke.

I sosiale medier var det flere som hang seg opp i hvordan 37-åringen holder sin to måneder gamle sønn, som senere utløste et skred av stygge kommentarer.

Kommentarer som «stakkars baby», «det ser ut som at hun mister ham» og at måten Meghan holder sønnen på så ubehagelig ut, var gjengangere.

- HELT NORMALT: Jordmor og politisk leder i Jordmorforeningen, Kari Aarø, forteller at hertuginne Meghan ikke gjør noe galt. Foto: NTB Scanpix
- HELT NORMALT: Jordmor og politisk leder i Jordmorforeningen, Kari Aarø, forteller at hertuginne Meghan ikke gjør noe galt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kritikken fra det beryktede mammapolitiet fikk flere internasjonale medier til å be folk skjerpe seg, deriblant Cosmopolitan.

- Ser helt normalt ut

Se og Hør tok også en prat med jordmor og politisk leder i Jordmorforeningen, Kari Arø, som påpekte at hertuginnen på ingen måte holder babyen sin «feil».

- Det er viktig å holde babyen godt inntil seg, og passe på hodet og nakken. Ut fra hva jeg ser på bildene, synes jeg det ser helt normalt ut, fortalte jordmoren til Se og Hør, og fortatte:

- Dette er nok uberettiget kritikk på grunn av hennes rolle i søkelyset.

LES OGSÅ: Kongehusekspert slakter hertuginnens luksusvaner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer