Kan havne i fengsel for Kate-bildene

Fotografen er identifisert

SMILTE TAPPERT: Kate var i Malaysia da bildene bli kjent. Selv om hun var i sjokk, smilte hun tappert.  Foto: Stella Pictures
SMILTE TAPPERT: Kate var i Malaysia da bildene bli kjent. Selv om hun var i sjokk, smilte hun tappert. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Helt siden toppløs-bildene av Hertuginne Kate (30) ble publisert, har franske mydigheter vært på jakt etter fotografen som tok bildene og med det skapte furore verden over. Nå skriver Hello Magazine at fransk politi har identifisert den skyldige.

- Politiet har fått et navn, sier en kilde nær etterforskingen i en uttalelse og fortsetter:

- Fotografen er ventet å bli avhørt umiddelbart. Hvis han blir funnet skyldig, kan han få et år i fengsel og en bot på 350 000 kr.

Bildene som viser hertuginnen mens hun solte seg toppløs sammen med prins William (30) på et slott i Provence, ble publisert av det franske kjendismagasinet Closer og andre lignende magasiner i Europa, samt på internett.
 
Kate og hennes ektemann saksøkte Closer for brudd på hva de mener tilhører privatlivets fred, og retten beordret at alle digitale kopier av bildene måtte overleveres, og at videre publisering må stoppes.
 

Fransk politi raidet også Closer sine Paris-kontorer, på jakt etter noe som kunne gi dem indikasjoner på hvilken paparazzifotograf som tok bildene.

Men nå skal altså omsider sydebukken være tatt, og det gjenstår å se om han legger seg flat og innrømmer at han er fotografen alle har snakket om den siste tiden.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Cheryl Cole skryter av nakenbildene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer