Prins Harry og hertuginne Meghan:

- Kan gi barnet afrikansk navn

Se og Hørs kongehusekspert tror Meghan vil sette sitt tydelige preg på navnet til kongehusets kommende medlem.

BLIR FORELDRE: Prins Harry og hertuginne Meghan venter i disse dager sitt første barn. Se og Hørs kongehusekspert tror barnet kan få et afrikansk navn i navnerekken. Foto: NTB Scanpix
BLIR FORELDRE: Prins Harry og hertuginne Meghan venter i disse dager sitt første barn. Se og Hørs kongehusekspert tror barnet kan få et afrikansk navn i navnerekken. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

En ny fødsel i det britiske kongehuset nærmer seg med stormskritt, da prins Harry (34) og hertuginne Meghan (37) venter sitt første barn i disse dager. Eller rettere sagt, den kan også ha funnet sted allerede. I en pressemelding tidligere denne måneden, gjorde Kensington Palace det klart at Meghan og Harry vil holde fødselen hemmelig inntil de selv føler seg klare for å dele nyheten med resten av verden.

En eksakt termindato har aldri blitt avslørt av det britiske kongehuset, men terminen skal altså være i disse dager. Det ryktes også at Meghans mor, Doria Ragland (62), i helgen ankom London for å være til stede når barnet melder sin ankomst.

I mellomtiden spekuleres det hyppig i britiske medier hvilket navn kongehusets nye medlem vil få. Se og Hørs kongehusekspert, Anders Johan Stavseng, tror den amerikanske hertuginnen vil sette sitt tydelige preg på barnets navn.

Diana blant favorittene

Sammen med fødselsdag, er kjønn og potensielle navn, tradisjon tro, et yndet veddemål på britiske bettingsider.

Ifølge avisen Mirror, tror det store flertallet i Storbritannia at Meghan venter en liten jente. Blant navnefavorittene, dersom britenes spådom skulle stemme, er det Elizabeth, Diana og Viktoria som pryder toppen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer