Donald Trump:

Kalte Meghan «slem». Nå nekter han

- Har aldri kalt henne det.

NEKTER: Donald Trump hevder han aldri beskrev hertuginne Meghan på den måten. Foto: NTB Scanpix
NEKTER: Donald Trump hevder han aldri beskrev hertuginne Meghan på den måten. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Tidligere denne helga fikk president Donald Trump (72) mye spalteplass i internasjonal presse. Det hele dreide seg om et sitat han hadde gitt om hertuginne Meghan (37), og presidenten beskrev hertuginnen som «slem» etter at hun skal ha omtalt ham i et tidligere intervju.

Nå nekter imidlertid Trump hardnakket for at han har beskrevet 37-åringen på den måten.

- Jeg kalte aldri Meghan Markle «nasty» (slem red. oversettelse). Det er oppdiktet av den falske pressen og de ble tatt på fersken. Vil CNN, New York Times eller andre legge seg flate? Jeg tviler, skriver han på Twitter søndag.

Vil ikke møte presidenten

Ifølge BBC er det opptak av presidentens uttalelser, selv om han hevder at det hele bare er løgn fra pressens side. The Sun skal nemlig ifølge BBC ha publisert opptaket av intervjuet med presidenten på sine nettsider allerede lørdag.

Presidenten skal den kommende uken på offisielt statsbesøk til dronning Elizabeth (93) og Storbritannia. Det var i den anledning han lot seg intervjue av den britiske tabloidavisen.

- Vi hadde en veldig god prat første gang. Vi hadde mye interessant å snakke om. Det var virkelig et vellykket besøk. Moren min elsker også dronningen, sa 72-åringen.

Av naturlige årsaker ventes det at Hertuginne Meghan ikke vil være til stede under presidentens besøk grunnet den tre uker gamle sønnen Archie. Men tidligere denne uken ble det av flere tabloidaviser spekulert heftig på om den egentlige grunnen er at det er dårlig stemning mellom hertuginnen og Trump.

«BECOMING ROYALE»: Hertuginne Meghan Markles far, Thomas Markle, reagerer med sinne over en scene i den nye «Becoming Royale», som baserer seg på Meghan og Prins Harry sitt første år som gift. Vis mer

Stemte mot Trump

I 2016 stilte nemlig hertuginne Meghan opp til intervju hos det amerikanske talkshowet «The Nightly Show with Larry Wilmore», og der fortalte 37-åringen at hun ikke er noen fan av Trump.

- Ja, selvfølgelig er Trump splittende, bare tenk på de kvinnelige velgerne, ikke sant? Jeg tror det var i 2012 at det republikanske partiet mistet kvinnenes stemmer med 12 poeng, fortalte Meghan under talkshowet og la til:

- Det er et stort antall og det faktum at Trump er så kvinnefiendtlig og åpen om det er en stor del av det.

Under Trumps intervju med The Sun nylig skal han ha blitt gjort oppmerksom på hertuginnens uttalelser, og det skal også ha vært derfor han slang med leppa tilbake. Selv om han nå hevder å aldri ha sagt det.

- Det visste jeg ikke. Hva kan jeg si? Jeg ante ikke at hun var «nasty» (slem, red.oversettelse), sa han.

Trump hadde heller ingen anelse om han kommer til å møte hertuginne Meghan under det tre dager lange besøket i Storbritannia.

- Det visste jeg ikke. Håper hun har det bra.

LES OGSÅ: Disse kongelige reglene må Archie følge

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer