HEI PÅ DEG: Mens mamma hilser på studentene, ser Estelle sjarmerende bort på fotografen.  Foto: kungahuset.se
HEI PÅ DEG: Mens mamma hilser på studentene, ser Estelle sjarmerende bort på fotografen. Foto: kungahuset.seVis mer

Julepyntet Estelle sjarmerte alle

Det svenske kongehusets egen nissepike valgte ut årets juletre sammen med mamma.

SEOGHØR.NO: Juleforberedelsene er i full gang i de tusen hjem, og den svenske kronprinsessefamilien er intet unntak.

I år som i fjor var hele Sveriges hjerteknuser, prinsesse Estelle, med mamma for å plukke ut årets julegran som skal stå i hovedstuen hjemme på Haga slott.

I FJOR: I 2013 var også Estelle med for å plukke ut juletre med mamma. Se som hun har vokst siden den gang! Foto: kungahuset.se
I FJOR: I 2013 var også Estelle med for å plukke ut juletre med mamma. Se som hun har vokst siden den gang! Foto: kungahuset.se Vis mer

Juletreet gis som en gave til de kongelige av studenter fra jegerprogrammet ved Sveriges landbruksuniversitet – en tradisjon som oppstod på 60-tallet.

Estelle betyr stjerne, og nok en gang levde hun opp til navnet sitt. Denne gangen som en vakker julestjerne - pyntet opp i julerødkåpe og matchende sløyfe i håret.

Prinsessen så svært forventningsfull der hun kom tuslende to skritt bak mamma. Men kameravant som hun er - passet hun på å se rett på fotografen og smile søtt da hun passerte.

Dette var åpenbart noe Estelle hadde gledet seg til, og det ble ikke mindre stas da det viste seg at studentene hadde tatt med en egen liten prinsessegran som den lille jenta kan ha på rommet sitt.

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel har alltid vært raus med bilder av den lille datteren sin. Allerede den dagen hun ble født fikk folket se et glimt av henne. Siden har det med jevne mellomrom dukket opp blinkskudd fra ulike anledninger.

Det svenske folk har fått ta del i blant annet barnehagestart, dyrehagebesøk med morfar og pappa, første møte med kusine Lenore, påskemoro med Victoria og pepperkakebaking i løpet av Estelles snart tre år.

LES OGSÅ: Serverte mat til rusavhengige

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.