<strong>JULEKORT:</strong> Prins William og hertuginne Kate har foreløpig ikke delt årets julekort med offentligheten. Et nytt bilde, som angivelig er julekortet, ble likevel delt denne uken. Foto: NTB Scanpix
JULEKORT: Prins William og hertuginne Kate har foreløpig ikke delt årets julekort med offentligheten. Et nytt bilde, som angivelig er julekortet, ble likevel delt denne uken. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hertuginne Kate og prins William:

- Julekort lekket til offentligheten

Full forvirring rundt hertugparets julekort.

Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke mange høytider hvor tradisjoner står så sterkt som det det gjør i julen. Det er klare forventninger til hva man skal spise, hvor man skal feire og ikke minst sendes det ut utallige julekort hvert år.

Flere av de europeiske kongehusene har også som vane med å dele sine julekort og bilder med offentligheten, og så langt har både den danske kronprinsfamilien og vårt eget kongepar og kronprinsfamilie delt bilder.

Delte julekort

Onsdag kveld ble også det som skal være hertuginne Kate (37) og prins Williams (37) julekort delt, men dette var trolig ikke planen - i hvert fall ikke på nåværende tidspunkt.

Hertugparet delte nemlig ikke det aktuelle bildet selv, og ifølge E! News skal det ha vært et medlem av Royal Air Force som la det ut. Bildet har i ettertid blitt slettet, men har blitt plukket opp av flere i sosiale medier.

På bildet stråler familien på fem på en motorsykkel med sidevogn. Prins William holder parets yngste sønn, prins Louis (1) på fanget, mens prins George (6) og prinsesse Charlotte (4) poserer til kamera og sjarmerer nok mange i senk i sidevognen.

Hertuginnen selv bærer en blå kjole og holder rundt ektemannen mens hun står ved siden av motorsykkelen.

Men hva som er grunnen til at bildet ble lekket i første omgang, er ikke kjent, og hertugparet har foreløpig ikke delt julekortet selv.

Også da den danske kronprinsfamilien delte sitt bilde i helgen fikk de mye oppmerksomhet. Bildet deres ble riktignok delt av kongehuset selv, men det faktum at to av de fire barna ikke ser i kamera, vakte oppsikt.

STRÅLTE: Hertuginne Kate og prins William var fornøyde med besøket sitt så langt, og Kate så frem til en dag med mer utendørsaktiviteter. Video: Kine Falch / Reporter: Henriette Eilertsen Vis mer

«Vanlig» familie

Bildet, som er tatt bak det danske slottet Christiansborg i København, viser kronprins Frederik (51) og kronprinsesse Mary (47) sammen med sine fire barn, prinsesse Isabella (12), prins Christian (14) og tvillingene prins Vincent og prinsesse Josephine (8).

På det ferske bildet er familien avbildet i stallen, sammen med to hester, foran et julepyntet tre. Men det er ikke motivet som vekker oppsikt.

Mange av oss vil nok kjenne seg igjen i ønsket om et idyllisk familiebilde når det nærmer seg jul. Men det er oftere lettere sagt enn gjort. Og det er nettopp det magasinet People påpeker om den danske kronprinsfamiliens ferske julebilde.

Det er nemlig ikke bare hestene som ikke vil se i fotografens kamera. Det gjør heller ikke prins Christian eller prinsesse Isabella.

Her til lands stilte kongeparet og kronprinsparet opp på felles julefotografering på Slottet. Slottet skrev samtidig i en pressemelding at dronning Sonja (82) og kong Harald (82) skal feire jul på Kongsseteren sammen med prinsesse Märtha Louise (48) i år. Kronprinsfamilien skal på sin side tilbringe jula på hytta i Uvdal, hvor de har feiret jul en rekke ganger tidligere.

LES OGSÅ: Nå blusser utroskandalen opp igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer