<strong>DELTE SOMMERHILSEN:</strong> Familien på fire bestående av prins Carl Philip, prinsesse Sofia og de to sønnene prins Gabriel og prins Alexander benyttet anledningen til å dele en sommerhilsen til følgerne sine denne uken. Foto: NTB scanpix
DELTE SOMMERHILSEN: Familien på fire bestående av prins Carl Philip, prinsesse Sofia og de to sønnene prins Gabriel og prins Alexander benyttet anledningen til å dele en sommerhilsen til følgerne sine denne uken. Foto: NTB scanpix Vis mer

Prins Carl Philip og prinsesse Sofia:

Jubler over nytt familiebilde

Delte sommerhilsen på Instagram.

Publisert

13. juni var det fire år siden prins Carl Philip (40) og prinsesse Sofia (34) giftet seg i Slottskyrkan i Stockholm. Året etter kom prinseparets første sønn prins Alexander (3) til verden, og i slutten av august 2017 kunne de glede seg over enda et familiemedlem, prins Gabriel (1).

Nå ved sommertider passer prinseparet og barna på å nyte ferien til tross for travle hverdager, og i den anledning ville de ønske følgerne sine en god sommer i sosiale medier.

Det gjorde familien i et innlegg på Instagram. Sammen med sønnene poserte Carl Philip og Sofia i vakre, grønne omgivelser.

«Vi vil ønske dere alle en riktig god sommer», skriver de.

Familiebildet blir tatt godt imot av følgerne og i kommentarfeltet renner det inn med komplimenter.

- Wow, for et vakkert bilde. En fantastisk familie, kommenterer en.

- Alexander og Gabriel har vokst opp. For en utrolig fin familie. Jeg ønsker dere en vakker og god sommer, kommenterer en annen.

- Tusen takk og i lige måte vakre prinsefamilie. Ønsker dere en fantastisk og avslappende sommer. Dere fortjener det, skriver en tredje.

Vis mer

Travel familie

Prinseparet har hatt nok å henge fingrene i den siste tiden med ulike offisielle oppdrag. I midten av juni deltok blant annet Carl Philip og kong Carl Gustaf (73) på et seminar med navn, Stenhammardagen, som blant annet tar opp spørsmål om landbruk.

To dager senere dukket prinsesse Sofia opp under Sophiahemmets avgangsseremoni hvor hun blant annet delte ut stipender. Den 34 år gamle prinsessen deltok for øvrig også under innvielsen av Sophiahemmets nye klinikk for personer med spiseforstyrrelser i begynnelsen av juni.

De kongelige sommeraktivitetene er langt fra over for prinseparet. Om to uker ferier nemlig kronprinsesse Victoria (41) sin 42 årsdag på Öland og feiringen vil hovedsakelig foregå på Sollidens slott og Borgholms IP hvor prinseparet selvfølgelig vil være til stede.

Ifølge svenske Expressen vil artister som blant annet Benjamin Ingrosso, Rickard Söderberg, Arja Saijonmaa og Lina Hedlund for å nevne noen, stå for underholdningen.

Vil fokusere på familielivet

I likhet med de fleste andre kongelige par, har også prins Carl Philip og prinsesse Sofia mye å gjøre, og har ofte mange baller i luften samtidig. Den svenske prinsen på sin side har i flere år brukt mye tid på motorsport, og det har vært en kjent sak at han har fokusert mye på racingkarrieren sin.

I februar meddelte han imidlertid at han tar en pause fra sporten det kommende året, for å fokusere på prinsesse Sofia og de to prinsebarna, ifølge det svenske nettstedet Hänt.

Nyheten delte han selv på prinseparets Instagram-konto.

«I 2019 kommer jeg til å fokusere på familien min og satser heller mot 2020 når det gjelder racing. Jeg utelukker derimot ikke noe kjøring i løpet av året, for å opprettholde kjøringen», skrev prinsen sammen med et bilde av ham selv og eldstesønnen.

Kommentarfeltet rant over av støtteerklæringer, og mange mente at prinsen hadde tatt det riktige valget ved å sette familien sin i første rekke.

- Riktig prioritering, prinsen. Barnas oppvekst går ikke i reprise. Racerbanene vil fortsatt være der, skrev en bruker.

- Så klokt! Barna er bare små i en kort periode av livet, kommenterte en annen.

View this post on Instagram

Mors dag 💛💛

A post shared by Prinsparet (@prinsparet) on

Prinsen har over en lengre periode kjørt for Cyan racing, som også støttet beslutningen.

- Vi støtter han i beslutningen og ser frem til fremtidige samarbeid, skrev leder for Cyan racing, Christian Dahl, i en pressemelding, ifølge SVT.

Saken fortsetter nedenfor.

Travel hverdag

Som småbarnsforeldre har prinseparet nok å gjøre og med en treåring og en ettåring i hus er det mye liv i familien.

I et intervju med bladet Kupé ga prins Carl Philip og prinsesse Sofia et lengre intervju der blant annet livet med små barn var et tema.

<strong>SMÅBARNSFORELDRE:</strong> Prins Carl Philip og prinsesse Sofia kunne i 2017 fortelle at hverdagen som småbarnsforeldre var preget av våkenetter og bleieskift. Foto: NTB scanpix
SMÅBARNSFORELDRE: Prins Carl Philip og prinsesse Sofia kunne i 2017 fortelle at hverdagen som småbarnsforeldre var preget av våkenetter og bleieskift. Foto: NTB scanpix Vis mer

De den gang nybakte tobarnsforeldrene kunne melde om en kaotisk periode på Villa Solbacken, der de flyttet inn i desember 2017, og la ikke skjul på at hverdagen var preget av våkenetter og bleieskift.

- Det er kaos. Man må spise middag ganske sent. Det er litt annerledes med to barn enn med ett, sa prins Carl Philip, mens Sofia sa seg enig:

- Vi prøver å skape så mye familietid som mulig om kveldene og å få rutiner på plass. Men spør meg igjen om noen få måneder. Gabriel sover og spiser mest, men vi har fortsatt noen små glimt av at det er tøffere med to barn. Men det er også dobbelt så mye kjærlighet, sa hun.

LES OGSÅ: Prinsesse Madeleine kan tvinges til å flytte

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer