Prins Carl Philip og prinsesse Sofia:

Jubler over nytt familiebilde

Delte sommerhilsen på Instagram.

DELTE SOMMERHILSEN: Familien på fire bestående av prins Carl Philip, prinsesse Sofia og de to sønnene prins Gabriel og prins Alexander benyttet anledningen til å dele en sommerhilsen til følgerne sine denne uken. Foto: NTB scanpix
DELTE SOMMERHILSEN: Familien på fire bestående av prins Carl Philip, prinsesse Sofia og de to sønnene prins Gabriel og prins Alexander benyttet anledningen til å dele en sommerhilsen til følgerne sine denne uken. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

13. juni var det fire år siden prins Carl Philip (40) og prinsesse Sofia (34) giftet seg i Slottskyrkan i Stockholm. Året etter kom prinseparets første sønn prins Alexander (3) til verden, og i slutten av august 2017 kunne de glede seg over enda et familiemedlem, prins Gabriel (1).

Nå ved sommertider passer prinseparet og barna på å nyte ferien til tross for travle hverdager, og i den anledning ville de ønske følgerne sine en god sommer i sosiale medier.

Det gjorde familien i et innlegg på Instagram. Sammen med sønnene poserte Carl Philip og Sofia i vakre, grønne omgivelser.

«Vi vil ønske dere alle en riktig god sommer», skriver de.

Familiebildet blir tatt godt imot av følgerne og i kommentarfeltet renner det inn med komplimenter.

- Wow, for et vakkert bilde. En fantastisk familie, kommenterer en.

- Alexander og Gabriel har vokst opp. For en utrolig fin familie. Jeg ønsker dere en vakker og god sommer, kommenterer en annen.

- Tusen takk og i lige måte vakre prinsefamilie. Ønsker dere en fantastisk og avslappende sommer. Dere fortjener det, skriver en tredje.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer