Juan Carlos på sykehus

Spanskekongen fikk trøst av familien.

TIL SYKEHUS: Kong Juan Carlos er på ny innlagt på sykehuset San Jose i Madrid. Dette er det tredje kirurgiske inngrepet han må ta etter den famøse elefantjakten med elskerinnen. Foto: All Over Press
TIL SYKEHUS: Kong Juan Carlos er på ny innlagt på sykehuset San Jose i Madrid. Dette er det tredje kirurgiske inngrepet han må ta etter den famøse elefantjakten med elskerinnen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Spanias kong Juan Carlos er på ny innlagt på sykehus, og det er det tredje kirurgiske inngrepet han tar i år. Denne gang opererer han venstre hofte, etter skaden han pådro seg under den famøse elefantjakten i Botswana sammen med elskerinnen tidligere i år. Elskovsturen kostet ham både helsen og anseelsen blant det spanske folket.

Med stive smil ankom dronning Sofia sykehuset San Jose i Madrid for å hilse på sin mann. Kronprins Felipe og kronprinsesse Letizia dukket også opp sammen med barna Leonor og Sofia.

Etter jaktulykken i Botswana drøyde det nærmere en uke før dronning Sofia besøkte sin ektemann på sykehuset i Spania, og det ble av spansk presse sett på som en markering ovenfor ektemannen.

Sofia oppholdt seg da i Hellas sammen med sin greske familie mens Juan Carlos lå på operasjonsbordet. Den storslåtte gullbryllupsfeiringen til Sofia og Juan Carlos 14. mai tidligere i år ble også avlyst.

Etter smilene å dømme har nok Sofia fortsatt ikke tilgitt det store sviket fra ektemannen...

Tidligere i år ble det utgitt en bok som avslørte at ekteskapet mellom Sofia og Juan Carlos bare var en formalitet, og at de i praksis bor hver for seg.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Sofia fikk nok av utroskapsryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer