<strong>HEJSAN MORSAN - HEJSAN FARSAN:</strong> Prinsesse Madeleine (t.h.) stråler og hilser når hun får se pappa kong Carl Gustaf og mamma dronning Silvia på vei inn til gallamiddag i Monaco etter fyrst Albert og prinsesse Charlene bryllup lørdag. Disse bildene stå Foto: Scanpix
HEJSAN MORSAN - HEJSAN FARSAN: Prinsesse Madeleine (t.h.) stråler og hilser når hun får se pappa kong Carl Gustaf og mamma dronning Silvia på vei inn til gallamiddag i Monaco etter fyrst Albert og prinsesse Charlene bryllup lørdag. Disse bildene stå Foto: Scanpix Vis mer

Jøss, har Madde tilgitt pappa?

Eller har prinsesse Madeleine bare lært av tidligere feil?

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I fjor ble det kjent at den svenske prinsessen Madeleine (28) hadde flyktet til New York etter alt oppstyret rundt den brutte forlovelsen med utro Jonas Bergström (31).  Ikke lenge etterpå fant hun lykken med  Chris O’Neill.

I disse dager er prinsessen på plass i Monaco, der hun i likhet med svært mange andre kongelige, overværer bryllupet til fyrst Albert og hans kjære Charlene Wittstock. Ankom gjorde hun derimot uten sin egen kjæreste.

Madde har, i likhet med andre deler av den svenske kongefamilien, vært i hardt vær den siste tiden. Etter bruddet med eks-forloveden og skandalene rundt sin egen far, har hun fått mye kritikk for at hun har brukt for lite tid på representasjon i hjemlandet.

Da det ble kjent at hun heller ikke hadde tenkt seg hjem til feiringen av den svenske nasjonaldagen 6. juni, ble derimot planene endret i siste liten etter press fra moren - dronning Silvia.

Mange sperret øynene opp da den svenske kongefamilien viste seg sammen under den svenske nasjonaldagen. På bildene som ble tatt av familien, så man ganske tydelig at det  stemningen fortsatt er anstrengt mellom dem - spesielt mellom prinsesse Madeleine og kong Carl Gustaf. Ingen av dem smilte på bildene som ble tatt av familien sammen.

Fra før av er det kjent at Madeleine blant annet droppet å være med i kongens 65-årsdag.

Om de har skværet opp eller om de bare har lært av sine feil er imidlertid fortsatt usikkert. Smilte gjorde de i hvert fall under bryllupet i Monaco, og da prinsesse Madeleine fikk se pappa og mamma på vei til gallamiddagen vinket hun og strålte mot foreldrene.

I det hele tatt så det ut til at prinsesse Madeleine var tilbake slik vi kjenner henne denne lørdagen. Og som for noen år siden, stjal hun igjen glansen fra storesøster kronprinsesse Victoria.

- Victoria av Sverige pleier å være blant mine kongelige favoritter. Her treffer hun blink med den sarte sjøgrønne fargen som hun virkelig kler, men jeg synes hun bommer med «hatten» og den 90-tallsaktige luggen. Lillesøster Madeleine har vært langt heldigere med frisyren. Stilen med det utslåtte håret i løse bølger ned til den ene siden holder Hollywood-kvalitet og vel så det, sier redaktør Linda Joachime Helgesen Aslaksen i KK.no.

- Hun ser også kjempelekker ut i den champagnefargede silkekjolen med stenbesatt belte i livet, og danker alt i alt ut storesøster. Du skal ikke se bort i fra at hele Sveriges favorittblondine har fått tilbake piffen på alvor, sier Aslaksen.

Det kan nok være Maddes nye flamme finansmannen Chris O'Neill som har fått henne til å stråle så til de grader igjen.

Moren hans skal ha vært en tidligere kjæreste av prins Charles. Neste gang får kanskje Chris være med i bryllup også...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fant skandalebilde av svenskekongen  


Jøss, har Madde tilgitt pappa?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer