NYE SJOKKOPPLYSNINGER: Skandalen rundt Jonas Bergström vokser, og bare dager før bryllupet i Sverige kom svenske Se & Hör på gaten med opplysninger om at han skal bli pappa med en arbeidskollega.  Foto: AP
NYE SJOKKOPPLYSNINGER: Skandalen rundt Jonas Bergström vokser, og bare dager før bryllupet i Sverige kom svenske Se & Hör på gaten med opplysninger om at han skal bli pappa med en arbeidskollega. Foto: APVis mer

- Jonas gjorde kollega gravid!

Nye sjokkopplysninger om prinsesse Madeleines eksforlovede.

SEHER.NO: Prinsesse Madeleine (28) rømte til New York for å komme unna alle ryktene og spekulasjonene etter at det ble slutt med forloveden Jonas Bergström (30) for to måneder siden.

Men hun hadde ikke før kommet tilbake i landet, før hun ble møtt av et nytt sjokk. Bare dager før bryllupet kom svenske Se & Hör på gaten med en forside der det sto: «Enda et sjokk for Madeleine: Jonas gjorde kollega gravid», og inne i bladet er tittelen «Jonas skal bli pappa». Som om ikke det er nok, skal Jonas Bergström ha visst om at han skal bli pappa allerede før forholdet med prinsessen ble avsluttet.

Fra før er både norske Tora Uppstrøm Berg og svenske Lisa (24) blitt koblet til Bergström. Ifølge kilder bladet har snakket med skal det være en kollega på advokatbyrået Vinge, der Jonas jobber som jurist, som skal være barnemoren. Også flere bloggere i Sverige har skrevet om disse ryktene tidligere.

- På kontoret på Smålandsgatan har vi visst om dette i lengre tid. Jonas har hatt møter med en kvinnelig kollega som ble gravid for en stund siden. Etter hva jeg forstår ville Jonas at jenta skulle ta abort, men det sa hun bestemt nei til. Vi er flere som venter på hvordan dette skal ende, sier en anonym kilde ved advokatkontoret til Se og Hør.

Bladet skriver også at Madeleine skal ha fått vite om dette da de gjorde det slutt, og at en av grunnene til at de begge forlot landet etter bruddet 24. april, er at de var redd nyheten skulle bli kjent da.

Jonas Bergström selv har valgt å ikke svare på bladets henvendelser i saken.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Fikk streng beskjed av hoffet