Jonas er sammen med Maddes venninne

Den svenske prinsessens ekskjæreste og hennes gode venninne er blitt et par.

BRUDD: Jonas Bergström og Prinsesse Madeleine gikk hver til sitt etter utroskapsskandalen i fjor. Foto: Stella Pictures
BRUDD: Jonas Bergström og Prinsesse Madeleine gikk hver til sitt etter utroskapsskandalen i fjor. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Etter at forlovelsen mellom Sveriges prinsesse Madeleine (28) og Jonas Bergström (31) ble brutt i fjor har den vakre prinsessen funnet lykken med finansmannen Christopher O'Neill.

Nå har også Bergström, som var utro mot prinsessen mens de var sammen, funnet seg en ny flamme. Men den nye flørten er ingen hvem som helst - hun er en av prinsessens gode venninner!
 
Stephanie av Klercker (28) og prinsessens eksforlovede har vært sammen i tre uker, skriver Expressen ifølge SvenskDamtidning. Og Bergström skal allerede ha fått nøkkel til boligen hennes.

Da Prinsesse Madeleine og Jonas Bergström var sammen, var Stephanie kjæreste med Bergströms barndomskamerat Ludvig Blomqvist. I forbindelse med at den kongelige forlovelsen ble brutt skal også Stephanie og Blomqvist ha gått hvert til sitt.

Både Bergström og Blomqvist har mye til felles og de er begge utdannede advokater. Og nå har altså Bergström overtatt kameratens ekskjæreste - som igjen er prinsessens gode venninne...

Forlovelsen mellom prinsesse Madeleine og Jonas Bergström ble brutt etter avsløringen om at 31-åringen hadde hatt en het affære med norske Tora Uppstrøm Berg (21). Den norske jenta snakket ut om natten hun hadde med Bergström i et intervju med Se og Hør i fjor vår. I god tid før bruddet skal det dessuten ha utspilt seg et sjalusidrama mellom de forlovede.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her viser hun frem datteren for første gang