- Jonas er fortsatt invitert i bryllupet

Men det spørs om han ikke melder avbud nå...

HOLDER LAV PROFIL: Prinsesse Madeleines eksforlovede er fortsatt invitert til kronpinsessens og Daniel Westlings bryllup den 19 juni. Men det ventes at han melder avbud, og i det hele tatt holder en lav profil den nærmeste tiden. Foto: SCANPIX
HOLDER LAV PROFIL: Prinsesse Madeleines eksforlovede er fortsatt invitert til kronpinsessens og Daniel Westlings bryllup den 19 juni. Men det ventes at han melder avbud, og i det hele tatt holder en lav profil den nærmeste tiden. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: Ifølge svenske medier er Jonas Jonas Bergström (31) fortsatt invitert som følge til eksforloveden prinsessen Madeleines (27) til kronpinsesse Victorias bryllup 19 juni. Men det ventes at han melder avbud, og i det hele tatt holder en lav profil den nærmeste tiden.

Det var forrige torsdag Madeleine bestemte seg for å gi forloveden den tunge beskjeden om at forholdet var over.

Jonas skal flere ganger ha tryglet forloveden om ikke å gå fra ham denne dagen.

Men Madeleine, skal ha blitt rasende etter Tora-saken, gjorde det klart at det ikke var noen sjanse for at forholdet kunne reddes. Selv om det er liten tvil om at Jonas' hete natt med norske Tora Uppstrøm Berg (21) var dråpen som fikk begeret til å flyte over, ligger det mye mer bak, mener Aftonbladet.

Saken har vakt stor oppmerksomhet både i Norge, Sverige og i resten av Europa for øvrig.

Bli fan av Seher.no på Facebook.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Defor dumpet hun Jonas