- Jonas bør ikke unnskylde seg

Han har fått straffen sin, mener Svensk hoffekspert.

LIGG LAVT, JONAS: - Selv om han en eller annen gang kommer til å få spørsmål fra pressen rundt det som har skjedd, bør han holde en lav profil, mener den svenske hoffeksperten Daniel Nyhlén. Foto: Stella Pictures
LIGG LAVT, JONAS: - Selv om han en eller annen gang kommer til å få spørsmål fra pressen rundt det som har skjedd, bør han holde en lav profil, mener den svenske hoffeksperten Daniel Nyhlén. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Det svenske kongehuset har måttet tåle tøffe dager etter utroskapsavsløringene rundt prinsesse Madeleines (27) forlovede, Jonas Bergström (31). Men én person har hatt det enda tøffere, mener den svenske hoffeksperten, Daniel Nyhlén i Svensk Damtidning.


- Bør Jonas unnskylde seg offentlig? 


- For tiden tror jeg rett og slett at Jonas Bergström holder en veldig lav profil. Han kommer alltid til å bli husket for dette, etter å ha mistet prinsessen og halve kongeriket. Selv om dette selvsagt er trist for Madeleine, finnes det en mann som nok virkelig har lært seg en lekse. Navnet hans er Jonas Bergström, sier Nyhlén til Seher.no.

Hoffeksperten tror ikke at 31-åringen vil vinne tilbake folket ved å komme med en offentlig unnskyldning til prinsessen.

- Han bør legge dette bak seg og gå videre. Selv om han en eller annen gang kommer til å få spørsmål fra pressen rundt det som har skjedd, bør han holde en lav profil - og forsøke og kvitte seg med skurkestempelet han har fått, forteller Nyhlén.

Som Seher.no tidligere har omtalt, blir Bergström, blant annet på nettsamfunnet Facebook, hånet kraftig etter det som har skjedd. Daniel Nyhlén mener folk nå bør begynne å tenke seg litt om.

- Jonas har fått straffen sin, og har samtidig fått stempelet som den som har vært utro mot den svenske prinsessen. Han er historisk, og må leve med dette resten av sitt liv. Det tror jeg at folket, og ikke minst pressen, etter hvert har forstått.

Og:

- Dette er en personlig tragedie for to mennesker, og man skal ikke sparke noen som ligger nede, sier Daniel Nyhén til Seher.no.

Onsdag sa den svenske kongeeksperten til Seher.no at guttene nå står i kø for Madde, som hun poulært kalles. Nyhlén mener også at 27-åringen bør vurdere å finne seg en utenlandsk kjæreste i fremtiden.

Bli fan av Seher.no på Facebook!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Forlovelsen er brutt