Jens dropper kongen igjen

Stiller opp som gjest hos Skavlan i stedet for å være middagsgjest hos kongen.

 Foto: SCANPIX
Foto: SCANPIX Vis mer
Hva synes du om at Jens Stoltenberg velger Skavlan framfor Kongen? Stem nede i saken!

SEHER.NO: Torsdag kom nyheten om at statsminister Jens Stoltenberg vil droppe den årlige middagen for Stortinget og regjeringen på Slottet. Årsaken er at han skal være med på talkshowet Skavlan. Det skriver Dagens Næringsliv.

Nyheten faller ikke i god jord hos norske politikere. Stortingsrepresentant Linda Hofstad Helleland fra Høyre er en uheldig prioritering overfor Nettavisen. Tidligere visepresident ved stortinget, Carl I. Hagen, tordner mot statsministerens avgjørelse.

- Jeg synes det er trist. Jeg synes det viser en holdning overfor kongehuset som vi burde vært spart for, sier han til avisen, og påpeker at statsministeren trolig kunne valgt seg en annen fredag hos Skavlan.

I mai ble også Stoltenberg kritisert, da han sammen med forsvarssjef Harald Sunde delte ut Krigskorset på frigjøringsdagen uten at kongen var tilstede. Vanligvis er det kongen som står for denne utdelingen.

Nå spekuleres det i at forholdet mellom Stoltenberg og kong Harald ikke er som det burde være.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Såå nær Kongen!!