ÅPNER SEG: Pippa Middleton åpner seg  for første gang om all oppmerksomheten som ble rettet mot henne etter bryllupet mellom Kate Middeleton og Prins William i 2011.  Foto: Ap
ÅPNER SEG: Pippa Middleton åpner seg for første gang om all oppmerksomheten som ble rettet mot henne etter bryllupet mellom Kate Middeleton og Prins William i 2011. Foto: ApVis mer

- Jeg ville løyet hvis jeg sa det ikke endret livet mitt

For første gang snakker Pippa Middleton om sin dramatiske opplevelse i søsterens kongelige bryllup.

SEOGHØR.NO: Pippa Middleton (33) er kjent som lillesøster av hertuginne av Cambridge, Kate Middleton (34). Men hun har også blitt kjent som spaltist, forfatter og som leder for ulike veldedighetsfond. 

For tiden er hun aktuell med sin andre kokebok, og i den forbindelse åpner hun seg for første gang opp om kjendislivet til Daily Mail

Pippa og foreldrene Carole (61) og Michael (67) ble alle kastet inn i rampelyset i forbindelse med bryllupet mellom Kate og Prins William i 2011.

Millioner fulgte med da Pippa gjorde forloverens sine viktige oppgaver  under bryllupet. Spesielt mye oppmerksomhet fikk hennes kjole, som fremhevet hennes etter hvert verdensberømte rumpe.

All viraken førte til at hun måtte bli tykkhudet for å håndtere den nye hverdagen, som virket skremmende. 

- Jeg tror det ble den nye hverdagen for oss. Det betyr at det er mange ting vi må tenke på, men vi prøver og ikke la det påvirke oss, sier Pippa til Daily Mail.

Saken fortsetter under bildet. 

RETT FØR VIELSEN: Pippa holder kjolen til Kate opp før hun, Kate og pappa Michael skal følge søsteren og datteren opp til alters.  Foto: Pa Photos
RETT FØR VIELSEN: Pippa holder kjolen til Kate opp før hun, Kate og pappa Michael skal følge søsteren og datteren opp til alters. Foto: Pa Photos Vis mer

Ga ut bok - ble latterligjort 

Etter at hun ga ut en bok om party-planlegging for noen år siden ble Pippa latterligjort i media. Boken ga tips og råd blant annet om hvordan man bør spise frokost, og at man alltid bør ha vann til gjestene. 

- Jeg trodde på det, og jeg kan ikke klandre noen, men kanskje det hadde vært bedre hvis jeg hadde ventet litt lenger før jeg gjorde det, sier Pippa om den omstridte boken i dag.

Kritikken har imidlertid ikke skremt henne fra å lansere sin nye kokebok. Den inneholder sunne oppskrifter fra kjente idrettsstjerner. Inntektene går til organisasjonen «British Heart Foundation». 

Pippa håper boken vil endre folks oppfatning av henne. 

- Folk ser på meg som en privilegert kvinne som har utnyttet min posisjon, at jeg egentlig ikke fungerer. Folk sier også at jeg er en feste-jente uten noe substans.

- Jeg prøver å ikke være for sensitiv over slike ting, fordi det er en bit av livet jeg må forholde meg til. Men jeg ville ha løyet om jeg sa det ikke påvirket meg, sier Pippa til Daily Mail. 

Saken fortsetter under bildet. 

SAMMEN MED KATE OG MOREN: Etter at Kate Middleton ble sammen og giftet seg med Prins William av England i 2011 har resten av Kate sin familie blitt offentlige personer. Særlig Pippa (til venstre) har høstet stor oppmerksomhet.   Foto: DPA
SAMMEN MED KATE OG MOREN: Etter at Kate Middleton ble sammen og giftet seg med Prins William av England i 2011 har resten av Kate sin familie blitt offentlige personer. Særlig Pippa (til venstre) har høstet stor oppmerksomhet. Foto: DPA Vis mer

Forlovet seg i sommer

I sommer ble det kjent at Pippa hadde forlovet seg med kjæresten James Matthews (40)

Matthews skal ha gått ned på kne under en romantisk tur i nasjonalparken Lake District i Cumbria i Storbritannia. Pippa skal ha blitt tatt fullstendig på senga av frieriet.

Kjæresten på sin side hadde imidlertid forberedt seg godt. Han spurte nemlig Pippas far Michael Middleton om tillatelse til å fri, ifølge Daily Mails hoffreporter Richard Kay.

- James er tradisjonell, og var veldig opptatt av å gjøre ting ordentlig. Det innebar å få sin fremtidige svigerfars samtykke, sa en venn av paret til Richard Kay.

En annen venn av familien kunne fortelle at foreldrene Michael og Carole Middleton var svært glade på datterens vegne. 

- De liker James og er sikre på at han kommer til å gjøre Pippa veldig lykkelig, sa kilden den gang. 

FORLOVET SEG I SOMMER: Pippa og James forlovet seg i sommer, og familien er glade på paret vegne.  Foto: Zuma Press
FORLOVET SEG I SOMMER: Pippa og James forlovet seg i sommer, og familien er glade på paret vegne. Foto: Zuma Press Vis mer

LES OGSÅ: Pleiet romantikken i Italia 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.