ENGLER ER HENNES SANNHET: - Det er ulike sannheter som finnes for alle, vi har funnet det som er sant for oss, og det er engler, sier Märtha Louise.  Foto: NTB scanpix
ENGLER ER HENNES SANNHET: - Det er ulike sannheter som finnes for alle, vi har funnet det som er sant for oss, og det er engler, sier Märtha Louise. Foto: NTB scanpixVis mer

- Jeg ville ikke at folk skulle tro jeg var rar

Prinsesse Märtha Louise føler hun ikke har noe å gjemme seg for lenger.

SEOGHØR.NO: Lørdag holdt prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Samsø foredrag om Engleskolen alternativfestivalen i Drangedal i Telemark. Konfransier for festivalen var Tore Strømøy (53), han lar seg imponere over prinsessens mot.

– Hadde det vært mulig at hun ble satt på bålet slik de gjorde med hekser før i tiden, så hadde nok Märtha Louise blitt brent i dag. Men selv om hun har blitt halshogd av mange så står hun fram med sin engletro. Det er modig gjort, sier «Tore på sporet»-programlederen til Dagbladet.

Märtha Louise er glad for støtten hun får fra Strømøy. Og hun innrømmer også at hun har blitt mer åpen. 

– Før turte jeg ikke å si hvem jeg egentlig var, jeg ville ikke at folk skulle tro jeg var rar. Jeg føler meg mye sterkere og tydeligere nå enn før fordi jeg tør å være den jeg er. Hva kan gå galt, egentlig? Man må tørre å leve livet sitt og jeg har ikke noe å gjemme meg for lenger, sier prinsessen til Dagbladet.

– Dette er sant for oss. Vi har skapt dette fordi dette er noe vi tror på, så tør å leve livet ditt. Det er ulike sannheter som finnes for alle, vi har funnet det som er sant for oss, og det er engler, sier Märtha Louise.