FORSNAKKET SEG? Da Kate besøkte et sykehjem i begynnelsen av mars fikk hun en bamse i gave og sa: «Tusen takk. Jeg tar denne til min d.....». Etter dette tror mange hun venter en datter.
FORSNAKKET SEG? Da Kate besøkte et sykehjem i begynnelsen av mars fikk hun en bamse i gave og sa: «Tusen takk. Jeg tar denne til min d.....». Etter dette tror mange hun venter en datter.Vis mer

- Jeg vil gjerne ha en gutt

Prøver Kate å skape forvirring etter at hun nylig forsnakket seg og avslørte barnets kjønn?

SEOGHØR.NO: I sommer venter hertuginne Kate (31) og prins William (30) sitt første barn sammen. Tidligere denne måneden skal den vordende moren ha forsnakket seg og røpet at hun er gravid med en jente, noe hun i etterkant benektet.

Nå avslører hun at hun ønsker seg en gutt.

Kate kom med innrømmelsen til en soldat på St. Patrick’s Day under en seremoni som hedret de irske vaktene.

- Jeg snakket med henne om babyen. Jeg spurte henne «Vet du om det er en gutt eller jente?» og hun svarte «ikke enda». Hun sa «Jeg vil gjerne ha en gutt og William håper på en jente. Slik er det alltid», forteller vakten Lee Wheeler til Sky News.

Hertuginnen er fem måneder på vei i svangerskapet og den kongelige babyen er ventet i juli.

- Jeg spurte henne om hun hadde noen navn klare og hun svarte nei. Jeg sa at jeg regner med at dere må holde dere til tradisjonelle navn, sier Wheeler.LES OGSÅ: - Kates foreldre blir adelige