Sjaman Durek:

- Jeg vil gifte meg med Märtha

I dette eksklusive intervjuet snakker Durek ut om livet med prinsessen, bryllupsplanene og familiens fremtid i USA ...

VED REGNBUENS ENDE: Märtha og Durek har hatt en romanse med sterke kjærlighetserklæringer og store følelser. Durek kan ikke lenger se for seg et liv uten sin prinsesse. Her et eksklusivt, privat bilde fra Hawaii-ferien i februar som Se og Hør har fått tilgang til i forbindelse med dette intervjuet.
VED REGNBUENS ENDE: Märtha og Durek har hatt en romanse med sterke kjærlighetserklæringer og store følelser. Durek kan ikke lenger se for seg et liv uten sin prinsesse. Her et eksklusivt, privat bilde fra Hawaii-ferien i februar som Se og Hør har fått tilgang til i forbindelse med dette intervjuet. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Unikt innblikk!

Sjaman Durek Verrett (45) har skapt overskrifter verden over etter at han og prinsesse Märtha Louise (48) sto frem som kjærestepar 12. mai i fjor.

I dette intervjuet gjort av journalisten Bartek Kolodzjei – som Se og Hør nå kan presentere eksklusivt for Norge – gir sjamanen et nytt innblikk i det helt spesielle kjæresteforholdet.

Få Se og Hør Pluss nå!

Les eksklusive saker fra bladet

Underholdende TV-serier

Avslørende Se og Hør-bilder

måned
39 kr/1 mnd

Supertilbud

kvartal
76 kr/mnd

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer