VED REGNBUENS ENDE: Märtha og Durek har hatt en romanse med sterke kjærlighetserklæringer og store følelser. Durek kan ikke lenger se for seg et liv uten sin prinsesse. Her et eksklusivt, privat bilde fra Hawaii-ferien i februar som Se og Hør har fått tilgang til i forbindelse med dette intervjuet.
VED REGNBUENS ENDE: Märtha og Durek har hatt en romanse med sterke kjærlighetserklæringer og store følelser. Durek kan ikke lenger se for seg et liv uten sin prinsesse. Her et eksklusivt, privat bilde fra Hawaii-ferien i februar som Se og Hør har fått tilgang til i forbindelse med dette intervjuet. Vis mer

Sjaman Durek:

- Jeg vil gifte meg med Märtha

I dette eksklusive intervjuet snakker Durek ut om livet med prinsessen, bryllupsplanene og familiens fremtid i USA ...

Unikt innblikk!

Sjaman Durek Verrett (45) har skapt overskrifter verden over etter at han og prinsesse Märtha Louise (48) sto frem som kjærestepar 12. mai i fjor.

I dette intervjuet gjort av journalisten Bartek Kolodzjei – som Se og Hør nå kan presentere eksklusivt for Norge – gir sjamanen et nytt innblikk i det helt spesielle kjæresteforholdet.

Han åpner også opp om sitt sterke bånd til Märthas tre døtre. Durek later til å elske rollen som bonuspappa!

Perfekt forhold

På spørsmål om han har et godt forhold til prinsessens barn, er nemlig amerikaneren klokkeklar.

– Absolutt. Forholdet til dem har vært fantastisk helt siden første dagen vi møttes! Før vi bestemte oss for å bli kjærester, var det en forutsetning for både Märtha og meg at jeg virkelig gikk overens med jentene – at jeg er hundre prosent ok med dem og de med meg. Og det fungerer perfekt. De forteller meg hva de vil, når de vil. De vet at de kan komme til meg med hva som helst. Jeg lytter og gir dem tid og rom – det er nydelig! Det er rørende hvor åpne de er med meg. Jeg liker å se jentene vokse og bli sterke kvinner, sier Durek kjærlig.