MINNES STUDIETIDEN: Kronprins Haakon og Mette-Marit møtte hverandre helt på tampen av studietiden. Foto: SCANPIX
MINNES STUDIETIDEN: Kronprins Haakon og Mette-Marit møtte hverandre helt på tampen av studietiden. Foto: SCANPIX Vis mer

- Jeg var litt ujevn som student

Kronprins Haakon snakker ut om tiden i USA.

Publisert
SEHER.NO: Kronprins Haakon (37) innrømmer i et intervju i studentavisen Under Dusken at han ikke var noern mønsterelev da han studerte statsvitenskap ved prestisjetunge Berkley i USA, norsk politikk ved Universitetet i Oslo og internasjonal politikk i London.

På spørsmål om hva som er hans verste studieminne, svarer kronprinsen, ifølge VG:

- Jeg var litt ujevn som student, så det må være de gangene jeg gjorde det dårlig. Det hendte absolutt at det ikke gikk som jeg hadde tenkt på prøver og eksamen, men eller har jeg gode studieminner, det er jo en kul periode.

Kronprins Haakon forteller også til Under Dusken at han spilte i band på fritiden.

- Det gikk for det meste i coverlåter, dette var jo midt i Nirvana- og Pearl Jam-tiden. En kveld spilte vi live på studentbaren, og jeg spilte en solo som plutselig satt. Det var kjempegøy, minnes han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Slik så Lady Gaga ut i skoletiden

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer