<strong>HELDIG:</strong> Marius Borg Høiby sammen med mamma kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon på Slottet. - Jeg var jo heldig og ble mamma tidlig, sier Mette-Marit til Dagbladet. Foto: NTB SCANPIX
HELDIG: Marius Borg Høiby sammen med mamma kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon på Slottet. - Jeg var jo heldig og ble mamma tidlig, sier Mette-Marit til Dagbladet. Foto: NTB SCANPIX Vis mer

- Jeg var jo heldig og ble mamma tidlig

Kronprinsesse Mette-Marit takker Marius for at hun er oppdatert på musikkfronten.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kronprinsesse Mette-Marit (38) bruker mye tid til å arbeide med veldedige formål viet ungdom gjennom Kronprinsparets fond.

Fondet, som har eksistert i ti år, samarbeider tett med de fire prosjektene Pøbelprosjektet, GatekunstAkademiet, Kjør for Livet og Arbeidsinstituttet Buskerud, og Mette-Marit lar seg stadig imponere av de mange ungdommene hun møter.

Til Dagbladet forteller kronprinsessen at hun blant annet lot seg begeistre stort av hip hop-tonene fra GatekunstAkademiet på Universitetsplassen i Oslo på kronprinsparets bryllupsdag 25. august i fjor.

- Jeg har hørt på hip hop veldig lenge, er veldig opptatt av det og synes det er kjempegøy. Så å se norske talenter, som er så flinke til å drive med musikk og dans, det var veldig gøy. Vi hadde også middag på Skaugum på mandag hvor noen fra GatekunstAkademiet var hjemme og sang for oss, og de er jo bare utrolig flinke. Vi satt bare helt «flabbergasted» hele gjengen, sier Mette-Marit til Dagbladet.

Kronprinsessen takker sønnen Marius (15) for at hun holder seg oppdatert på det siste på musikkfronten.

- Jeg føler meg så heldig som er mamma til Marius og får enda mer innsikt i hva som er nå. Jeg var jo heldig og ble mamma tidlig, så jeg har fått følge med over lang tid, sier kronprinsesse Mette-Marit til Dagbladet.

Selv om Mette-Marit i dag lever et liv som kongelig, vokste hun opp under mer normale omstendigheter. I møtet med ungdommer tror ikke Mette-Marit at hennes ikke-kongelige bakgrunn påvirker hennes kredibilitet.

- Disse ungdommene her, jeg tror knapt de husker den gangen da jeg ikke var kronprinsesse. Tida går. Det er jo det rareste. Den historien som sitter så brent fast i oss. De som er 17 og 18, de var jo sju år den gang, ikke sant. Det er litt morsomt med de perspektivene som blir helt annerledes. Det har jeg reflektert over noen ganger, sier Mette-Marit til Dagbladet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Får kritikk etter hemmelig pengebruk 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer