- Jeg var hennes drømmeprins

Slik minnes John Travolta dansen med prinsesse Diana.

BERØMT BILDE: John Travolta danset med prinsesse Diana under en middag i Det hvite hus i 1985.  Foto: (c) Ron Sachs/Corbis/All Over Press
BERØMT BILDE: John Travolta danset med prinsesse Diana under en middag i Det hvite hus i 1985. Foto: (c) Ron Sachs/Corbis/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Under en middag i Det hvite hus i 1985 oppsto det magi da den unge, kjekke skuespilleren John Travolta (59) bød Englands elskede prinsesse Diana opp til dans.

Nå, nesten tre tiår senere, minnes han kvelden han danset med prinsessen.

- Det var noe fantastisk og jentete over henne. Jeg følte jeg tok henne med tilbake til barndommen, da hun så «Grease» - og i det øyeblikket var jeg hennes drømmeprins, sier Travolta i et intervju med den britiske avisen The Telegraph.

BØD OPP TIL DANS: Skuespilleren tok mot til seg og ba prinsessen om en dans. Foto: REX/All Over Press
BØD OPP TIL DANS: Skuespilleren tok mot til seg og ba prinsessen om en dans. Foto: REX/All Over Press Vis mer

Han var ikke nervøs fordi han tidligere på kvelden hadde observert hennes dans med ektemannen Charles.

- Jeg så benne danse med Charles, så jeg visste hun var sterk. Det så ut som hun førte og jeg ønsket å få henne til å føle seg selvsikker. Jeg la hånden min på ryggen hennes, tok hånden hennes og forsikret henne om at alt ville bli bra.

Fyller 60 år

Diana var kjent for sitt brennende engasjement for sårbare mennesker og Travolta tror hun ble elsket så høyt fordi hun aldri satte seg selv før andre.

- Hun var ekte vare. Og jeg tror det var fordi hun fulgte regelen om at det er greit å være viktig, så lenge alle andre er like viktige.

Dansen med prinsessen er bare et av en rekke minneverdige øyeblikk fra Travoltas karriere. Tirsdag 18. februar fyller «Saturday Night Fever»-stjernen 60 år, men har ingen planer om en stor feiring.

- Jeg elsker ikke tanken på å fylle 60 år, så jeg håper å ikke gjøre så mye ut av det.

LES OGSÅ: Se, nå er håret tilbake

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer